Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy érjem el, hogy közeledjen...

Hogy érjem el, hogy közeledjenek felém a fiúk? A flörtnél tovább nem jutunk.

Figyelt kérdés

Leginkább vonaton van olyan, hogy gyakran néz egy-egy srác, és flörtölnek velem, mosolyognak, ilyesmi. Ez jó, de nem kezdeményeznek. :( Pedig én mosolygok,flörtölgetek velük,mégsem... Egyetemen is van egy srác,aki bejön nekem,szoktunk flörtölgetni,de csak a távolból,mert nem ismerjük egymást. Hogy ismerkedhetnék velük?

20/L

2013. nov. 14. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
ezek csak ilyenek..félénkekbe botlottál bele... mivel nő vagy, ezért ne kezdeményezz..majd jön egy bátor lovag, aki meghódít:) ne türelmetlenkedj csipkerózsika:D jaa összemosódnak a mesék:)
2013. nov. 14. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Életképtelenek, hagyd, csak az időd pocsékolod rájuk!
2013. nov. 14. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Pont én tettem fel kérdést itt nemrég, hogy lányoknak hogyan jöhet le, ha megszólítom őket a vonaton. :D Szóval te örülnél, ha vonaton megszólítanálak?

F

2013. nov. 14. 22:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak nem mindegy, hogy mivel "Jegyeket bérleteket!" :D
2013. nov. 14. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Talán ha ők nem,akkor kezdeményezhetnél te is.Ugyanúgy nem fognak megenni téged,mint ahogyan te sem őket.Egyetemen meg ha van egy srác,akkor segítséget kérhetnél tőle akár valamelyik tantárgyból,vagy csak szimplán mikor egyedül van közeledhetnél felé,és mosolyoghatnál rá például.
2013. nov. 14. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Tedd szét a lábad. Lesz néhány jelentkező :)
2013. nov. 15. 00:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!