Mit kéne tennem? :$ Egy félénk 15/L.
Fehérváron járok suliba és minden nap buszozok haza meg suliba. És kb 3-4 hete csütörtökönként szoktam látni a buszon egy nagyon helyes srácot .Nutella barna hajjal és szemekkel. Nagyon aranyos .A barátnőimnek csak Báránykám néven emlegetem. A Legelső találkozásunkon egyedül mi ketten álltunk a busz csuklós részében egymással szemtől szemben és nem mertem rá mosolyogni pedig első ránézésre megtetszett.Néha összetalálkozott a tekintetünk egymás méregetése közben. Jól megnéztem mit viselt és megjegyeztem az arcát.17.-én megint láttam a buszon. ezúttal hátul ült . félénken összeszedtem a bátorságom
és leültem mellé. Nem beszélgettünk vagy ilyesmi. csak ültünk egymás mellett. Mikor jött az ellenőr akkor a diákját adta oda így gondolom velem egyidős azért még csak régi diákja van. Januártól új osztálytársaim lesznek mert bezár az egyik suli. Remélem ő az új osztálytársam lesz.
Sajnos megszólalni is alig merek mellette ,de akkor is csak azt tudom tőle megkérdezni hogy le ülhetek e . Nagyon tetszik nekem de nem tudom mit kéne tennem. kérlek segítsetek.
3 éve járok fehérvárra, de a Tatay-ról még egyszer sem hallottam. o.O
Melyik suliba jársz?
a Tatay kint van a Farkasvermin .:d
Én a Belvárosiba járok.
Nem nyomulok, mivel nagyon jól tudom, hogy nem én vagyok az!
Én vonattal járok.
Csak érdeklődtem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!