Mért ilyen kegyetlen a világ!?
Ha az van kiírva,hogy szívesen barátkozna,akkor mért nem méltat még arra sem,hogy válaszoljon a levelemre!?
Elegem van az ilyen lányokból/nőkből akik felsőbbrendűnek képzelik magukat,és nem állnak le a halandó átlagos srácokkal!! :(
Figyelj, barátom... Most leírok néhány dolgot ezzel kapcsolatban és ha kellőképp fogékony vagy rá, akkor lendíthetsz a helyzeteden.
Már a kérdést is hibásan tetted föl. Hogy vársz helyes választ helytelen kérdésre? Nem az a kérdés, "miért ilyen kegyetlen a világ" hanem az, hogy "mit kell tennem azért, hogy sikeres legyek és egyre többen válaszoljanak".
A másik... magadba kell nézni és meglátod azt a hihetetlen szeretetvágyat és törődésvágyat, ami miatt a sóvárgás szerencsétlen állapotában vagy. Amióta elszakadtál anyutól, a világ tovább ment. A nők egy olyan férfit szeretnének, aki nem sír ilyenek miatt, hanem elég erős a válla, hogy ennél még jóval nagyobb terheket is elbírjon.
Ha sikereket érsz el az életed egyéb területein, magabiztosabbá, türelmesebbé és optimistábbá válsz. De ha csak ülsz otthon és a szerencsére vársz, pofára fogsz esni.
Hidd el, én megértem amit érzel. És tudom, hogy energiát fektetsz a levélírásba. De lehet, hogy nem a nőkkel van hiba, hanem fejlődnöd kell még... Azt nézd, mit tudsz változtatni, ne arról panaszkodj, mi a baj.
Alárendeled magad annak, amit a nőktől kapni remélsz és ez egy olyan alakot rajzol ki, aki totálisan sikertelen (és még kényes is).
A te döntésed, hogy ezek után is csak panaszkodsz, vagy pedig gatyába rázod magad és teszed amit kell.
A befektetett energia nem térül meg mindig... és pláne nem rögtön. Húzd ki a gerinced és légy férfi!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!