Miért ilyen kegyetlen a világ?
jártál már más országokban is ? utazgass !! meglátod nem mindenhol olyan rossz, de amugy énis tökre aggódom a szemét dolog miatt meg minden.
Régen minden sokkal jobb volt :/
a társadalom semmi mentalitást nem képvisel, nem tartja fontosnak azokat az értékeket amik igazán számítanak, például a szeretet, a kedvesség, az emberiesség, a becsület, a tisztesség (stb.) .
Egyre több az, olyan ember aki csak az agresszióval, dohánnyal, piával tölti a napjait...
Nem értek annyira az emberekhez, de ha ez így halad tovább rossz vége lesz.
Nem akarom említeni a cigányokat, szerintem mindenki tudja, hogy hogy viselkednek, főleg a kamaszok-tinédzserek. Tudom, mindenki ismer 1-2 rendes becsületes cigányt, de az nem elég. Gondoljunk csak bele, ők már nem kisebbség, ők már a többség. több millió emberből, csupán 100 fő ( maximum ) becsületes, de azok sem úgy születtek, hanem valami hatott rájuk, például jól megverték, mert olyat csinált.
Sajnálom, hogy bele kellett mennem ebbe a rasszizmusba, de szerintem ez a válasz a kérdésedre.
Apropó, egyáltalán nem csak a cigányokkal van a baj, (itt Magyarországon), a világon szerte kegyetlenek az emberek, aminek semmi köze a cigányokhoz.
Most biztos megkapom az alapos lepontozást, és b*szhatom , hogy 90%ban hasznos válaszokat adok, mert ez délutánra már 50% sem lesz, de ha egyszer ez az igazság.
ez szerintem butaság, szerintem mindenhol ugyanolyan rosszak az emberek, tisztelt előttem válaszoló.
igaz én sem nagyon utazgatok, de mind mindannyian, csak azt tudjuk elmondani amit már tapasztaltunk. Amúgy meg, azokon a helyeken van általában rend, ahol van valami rendszer, ezzel az itteni politikai helyzetekre célzok.
de mindannyian *
csak telefonról írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!