Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lesz a világ 20 év...

Milyen lesz a világ 20 év múlva a ti véleményetek szerint?

Figyelt kérdés
A háztartás, közlekedés, technikák stb.
2012. máj. 4. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem jósolok sokat ennek az emberiségnek, szerintem kannibál hordák fogják üldözni és támadni a túlélőket.
2012. máj. 4. 16:17
 2/4 anonim ***** válasza:
magyarország pont ilyen lesz ha nem romosabb. a nagy világban föleg japánban a már most itt érdekesnek számitó,ott hétköznapi dolgok lesznek természetesek. okos tvk,háztartási cikkek,autók stb...hong kong pl 20 év alatt épült fel ugy amilyen pest pl sose lesz...20 év amugy nem sok idö....20 év alatt én mit láttam, nintendóból xbox lett, gyorsabbak lettek a gépek,lettek okostelefonok és fejlettebb tvk. oszt kifútt..meghát végiggondolod az autók fele még mindig használt és 10-20 évesek.. szal nem lesz atyaisten változás
2012. máj. 4. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Húúúúúúúúúú ! Itt szerintem 2 fő eset lehet .

1. Maradunk ott ahol vagyunk . Kisebb nagyobb technikai újítások , kisebb nagyobb válságok , kisebb nagyobb háborúk .

2. egy 48-as népek tavasza . Az egész Földön forradalmi hullám söpör végig .

3. egy nagyobb méretű háború . Estetleg egy újjabb világháború . A forgatókönyv szerintem ez lehet : A közel kelet, vagy India , de ott van a pakliban Afrika is , megtámadja erőforrásai ért Európát . Európában akkorra már nem lesznek független országok csak az Európai unió . Az EU segítséget kér vagy segítségére siet az akkorra már megalapult Észak Amerikai Unió .

2012. máj. 6. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Hoppá ! 3 fő eset lehet .
2012. máj. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!