Ilyen esetben jól gondolom a dolgokat?
Beszélgettem egy vonatozásom alkalmával egy lánnyal, nagyon tetszett:) Hu de mennyire:) AZt tudni kell Én nem tartom magam egy nagy rutinos ismerkedőnek. Vagyok amilyen vagyok...
Kedvesnek tünt alapjaiban, szépsége ellenére nem mondanám hogy beképzelt volt. Végállomásra érve, szépen elköszöntünk egymástól.
Akkor volt barátja mint a beszélgetésünkből kiderült.
/Megjegy: nem éreztem rajta azt a "bejövök neki" vibrációt, de lehet ilyen típus, gondoltam/
Bejelöltem közözsségi oldalon, de 1-2 napra rá megszünt a profilja. Törölte magát.
Azótta láttam már a városban, szerintem Ő is felismert de úgy csinált mintha nem ismerne.
Illetve ismét láttam a vonaton, pont ültem egy fülkében, Ő meg haladt szépen el előttem, kerestem a tekintetét... szintén mint aki nem ismer.
Sanszos ugye?
ennek közel 1 éve
Most nincs barátja, és újra van profilja a közösségi oldalon (innen tudom) csak véletlenül rákerestem.
Azt gondolom elég utánfutó állapot lenne ha én még ennyi idő után is ráírnék.
----
lányokat kérdem, ha tetszik egy fiu vagy érdekel benneteket, csak keresitek Ti is vele a kontaktot. (?)
Úgy nem szeretem hogy van ilyen hülye rigolyám, önbizalomhiány...féle a lányok felé.
Ott van a kis uncsim, nem mondanám nagy dumásnak, de iszonyat beképzeltség (de nem is a jófajta hanem a gyerekes) virit róla. (neki nem jó az opel olyan kell ami után megfordulnak az emberek - mondta Ő így) szóval gondolhatjátok.. és mégis a lányka hívja.
ui: az hogy ítt megosztottam Veletek kérdésem nem egyenlő a sírással. Csupán kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Mi történt?
Beszélgettetek egyszer egy vonaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!