Hogyan változtathatnék ezen? (ne nevessetek ki)
Picit meg kell ismerni őket ha van rá lehetőség de mindenképp érdeklődve figyelni őket hallgatni mosolyogni kis apró dolgokat reagálni
spontán ami jön nem lesz azzal baj :) amúgy sok mindenki ilyen én is nehezen ismerkedős vagyok :)
Igen, csaladdal vagy szuk barati korben mas a helyzet, le sem lehet loni....de ha 3 fonel tobben figyelnek, esetleg velemenyt kell formalni, na az a veg. Pedig rengeteget olvasok, kulsomre is nagyon adok, szoval igen, valoszinu hogy belul van gond. Az onbizalommal.
Koszonet a forumos tanacsert, mindenkepp kiprobalom!!
Én is ilyen vagyok, elvileg ez autizmus enyhe változata. Álítólag.
23f
#14, es vegul hogy sikerult valtoztatnod? :)
#15, biztatoan hangzik....azert a sajat erdekunkben remelem, nem teljesen remenytelen a helyzetunk!
Én pont olyan vagyok,mint te,azzal a különbséggel,hogy én sokszor nem is akarok részt venni a társalgásokban,de néha engem is frusztrál a dolog,hogy sokkal jobbakat is tudnék mondani,mint ők,és még sem merem.
18/L
16/f
Tavaly gimiben 0-ba mentem és nem mertem megszólalni sem.. egész évben én voltam a csendes hülyegyerek..
Aztán következő évre, amikor új osztályom lett, egyszerűen csak elkezdtem beszélni egy-két emberrel ilyen alapokról
pl: Hol laksz? Van kutyád? és aztán a többi csak jött.
az-az egy-két ember bemutatott a többinek stb.
mostanra gyakorlatilag az egész évfolyamom ismer, sok barátot és havert is szereztem.
+ a tavalyi osztálytársaim csak néznek, mikor a csajok körül vesznek folyton :D és nem értik miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!