Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan változtathatnék ezen?...

Hogyan változtathatnék ezen? (ne nevessetek ki)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyobb társaságokban egyszerűen megnémulok. A mondandómat nem tartom elég érdekesnek ahhoz, hogy hallják a többiek és ezért inkább mindig megtartom magamnak. Mi a baj velem? Hogyan tudnék változni? :( 18/L

2013. dec. 24. 21:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
akkor próbálkozzatok, itt, vagy más tematikus oldalon (pl index.hu fórumok) és ha ott, már a te általad is érdekes témában/témákban tudtok beszélgetni, és a visszajelzések is pozitívak, akkor könnyebben fogtok máshol is bekapcsolódni a beszélgetésekbe
2013. dec. 24. 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:

Picit meg kell ismerni őket ha van rá lehetőség de mindenképp érdeklődve figyelni őket hallgatni mosolyogni kis apró dolgokat reagálni

spontán ami jön nem lesz azzal baj :) amúgy sok mindenki ilyen én is nehezen ismerkedős vagyok :)

2013. dec. 24. 21:22
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen, csaladdal vagy szuk barati korben mas a helyzet, le sem lehet loni....de ha 3 fonel tobben figyelnek, esetleg velemenyt kell formalni, na az a veg. Pedig rengeteget olvasok, kulsomre is nagyon adok, szoval igen, valoszinu hogy belul van gond. Az onbizalommal.

Koszonet a forumos tanacsert, mindenkepp kiprobalom!!

2013. dec. 24. 21:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet, de megfogadtam, hogy változtatok és már majdnem teljesen megszűnt ez a dolog. Viszont olyan sokszor van, hogy egyszerűen nincs kedvem hozzászólni. 17/f
2013. dec. 24. 21:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, elvileg ez autizmus enyhe változata. Álítólag.

23f

2013. dec. 24. 21:32
 16/22 A kérdező kommentje:

#14, es vegul hogy sikerult valtoztatnod? :)

#15, biztatoan hangzik....azert a sajat erdekunkben remelem, nem teljesen remenytelen a helyzetunk!

2013. dec. 24. 21:39
 17/22 anonim ***** válasza:
22 éves férfi létemre én is így vagyok sajna... Egyszerűen van mikor nem is látom értelmét beszélni nagyobb társaságban, mert van aki elszórakoztatja a többieket, akkor meg az én mondanivalóm úgysem ér semmit sem... Látom nem vagyok egyedül :) Csak így csajokkal is nehéz ismerkedni, mert a "jó fejekre" buknak általában, vagy aki jól néz ki. :D Általában a csajokat elhappolják a nagy dumások, a semmitmondó idióta szövegükkel.
2013. dec. 24. 22:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Én pont olyan vagyok,mint te,azzal a különbséggel,hogy én sokszor nem is akarok részt venni a társalgásokban,de néha engem is frusztrál a dolog,hogy sokkal jobbakat is tudnék mondani,mint ők,és még sem merem.

18/L

2013. dec. 25. 00:27
 19/22 Máté1997 válasza:

16/f

Tavaly gimiben 0-ba mentem és nem mertem megszólalni sem.. egész évben én voltam a csendes hülyegyerek..

Aztán következő évre, amikor új osztályom lett, egyszerűen csak elkezdtem beszélni egy-két emberrel ilyen alapokról

pl: Hol laksz? Van kutyád? és aztán a többi csak jött.

az-az egy-két ember bemutatott a többinek stb.

mostanra gyakorlatilag az egész évfolyamom ismer, sok barátot és havert is szereztem.

+ a tavalyi osztálytársaim csak néznek, mikor a csajok körül vesznek folyton :D és nem értik miért..

2013. dec. 25. 00:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :P Sokszor megismétlen magam, belekezdek, de látom, hogy csak 1-2 ember figyel ezért inkább megtartom magamnak. Ezzel sokszor magamai is beégetem .___. 15/l
2013. dec. 25. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!