Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak a külső számít nekem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a külső számít nekem. Változtathatnék?

Figyelt kérdés
Középkorú nőként az utóbbi időben csak egy kifejezett típusú pasit keresek. Ez a típus persze külsőben nyilvánul meg. Ifjabb koromban nem voltam ilyen válogatós, mindenféle fiúm volt. De most, egyszerűen találkozni sem vagyok hajlandó csúnya pasasokkal. Miért van ez? Nagyon rossz ám, mert kellene a gyengédség, de senki se elég jóképű ahhoz, hogy megkívánjam. :(

2013. ápr. 29. 10:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
hermafrodita vagy?
2013. ápr. 29. 10:48
 2/31 A kérdező kommentje:
Ez milyen kérdés volt? :) Nem, kifejezetten csinos nő vagyok.
2013. ápr. 29. 10:49
 3/31 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés nagyon fura. Mikor következett be nálad ez a változás? Kapcsolatban áll valamilyen eseménnyel? Nem akarok trükközni, mert ha igen, akkor szerintem te is tudod. Mitől lesz egyébként valaki jóképű? Lehet, hogy az önbizalmad túl ingatag? A szépséged meg van az oké. De idővel egy nőnek a szépség kevés. Hiszen az el fog múlni. Az életed többi részétől nem félsz? Nincs benned félsz a munkával, gyerekvállalással, halállal és egyéb dolgokkal kapcsolatban?

19/F

2013. ápr. 29. 10:52
 4/31 anonim ***** válasza:
csak mert nem hiszem el h nő vagy :D
2013. ápr. 29. 10:52
 5/31 A kérdező kommentje:
kapcsolatban áll, igen. Pár éve volt egy kifejezetten jóképű pasim, de egy olyan, amilyen minden nő álma. Minden percben rá gondoltam. Sajnos vége lett a kapcsolatnak (teljesen látható okok miatt) és azóta azt az érzést keresem, mint amikor őt megpillantottam. Hozzá képest az összes pasi ronda. :( Olyanok is, akik régen nagyon bejöttek volna. Elmúlik ez valaha?
2013. ápr. 29. 10:56
 6/31 anonim ***** válasza:
Nem, mert minden nőnek csak a külső számít.
2013. ápr. 29. 10:58
 7/31 anonim ***** válasza:

Majd lejjebb adod idővel. Ha meg nem, még vehetsz kutyát vagy macskát esetleg, mert az idő ellened dolgozik.

35 ffi

2013. ápr. 29. 11:00
 8/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem egészen egészséges a felfogásod a volt párodról.

Talán nem hallottál róla, de tapasztalni biztosan tapasztaltad már, hogy senki sem talál önmagánál jobb párt. Ez gyakorlatilag törvényszerűség. Szerintem te pedig magad és a világ fölé emeled az exed, legalábbis ez szűrődik le belőle. Ha viszont teljesen előre látható okok miatt lett vége a kapcsolatodnak, akkor nyilván te is tudatában voltál a rossz tulajdonságainak. Szóval, erről természetesen nem csak te tehetsz. Azért viszont, hogy ne ez a kisebbrendűségi komplexus határozza meg az életed, arról csak te tehetsz. Tudatosan kell fejlesztened magad, és bátornak lenni. Ha nem érzed magadban erre az erőt, akkor esetleg keress meg egy szakembert, hátha Ő segít abban, hogy megtaláld a kellő motivációt. Egyébként jó könyveket tudok ajánlani, ami esetleg segíthet rendezni a gondolataid(egyik sem varázsszer). Illetve, jó motivációt is tudnék adni, ha vevő vagy rá. :)

2013. ápr. 29. 11:02
 9/31 A kérdező kommentje:
Teljesen előrelátható ok: megcsalt, de nem egyszer, többször, szinte mindenkivel dugott, akit meglátott. Nem tudott ellenállni annak, hogy bárkit megkaphat.
2013. ápr. 29. 11:05
 10/31 anonim ***** válasza:

"Teljesen előrelátható ok: megcsalt, de nem egyszer, többször, szinte mindenkivel dugott, akit meglátott. Nem tudott ellenállni annak, hogy bárkit megkaphat."

Ezzel tulajdonképpen le is írtad. A párodnak semmi önbecsülése nem volt. A jó külső, az irtó kevés. Persze, Isten lehetett volna belőle, ha nem lett volna neki is kisebbrendűségi komplexusa. Hiszen szellemileg kicsit könnyebben fejleszti magát az ember, de persze ahhoz is idő kell. Meg, el kell pusztítani a komplexusokat. Hiába néz ki valaki jól, nem lesz tőle jobb ember. Szerintem ne legyél ennyire önfeláldozó: nem kell hozzá alkalmazkodnod, hiszen nem vagy az övé.

2013. ápr. 29. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!