Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak a külső számít nekem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a külső számít nekem. Változtathatnék?

Figyelt kérdés
Középkorú nőként az utóbbi időben csak egy kifejezett típusú pasit keresek. Ez a típus persze külsőben nyilvánul meg. Ifjabb koromban nem voltam ilyen válogatós, mindenféle fiúm volt. De most, egyszerűen találkozni sem vagyok hajlandó csúnya pasasokkal. Miért van ez? Nagyon rossz ám, mert kellene a gyengédség, de senki se elég jóképű ahhoz, hogy megkívánjam. :(

2013. ápr. 29. 10:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Mondtam neki én is, hogy neki nincs önbizalma, ezért mászik rá mindenre, ami mozog. De valójában érdekes, mert ő a legmagabiztosabb ember, akit valaha ismertem. Annyira erős kisugárzása van, olyan domináns, olyan fantasztikus az egész pasi.
2013. ápr. 29. 11:11
 12/31 anonim ***** válasza:

"De valójában érdekes, mert ő a legmagabiztosabb ember, akit valaha ismertem. Annyira erős kisugárzása van, olyan domináns, olyan fantasztikus az egész pasi."

Nem akarlak megbántani, de szerintem lelkiismeret-furdalásod van valamiért, és hogy enyhítsd a bűntudatod, rá vetíted ki az önfeláldozásod. Persze lehet, hogy nincs így, de láttam már erre példát a nem is olyan hosszú életem során.

2013. ápr. 29. 11:14
 13/31 A kérdező kommentje:
Hű ezt nem értem. Nem mentegetni akarom a fickót, csak leírtam, hogy milyen.
2013. ápr. 29. 11:16
 14/31 anonim ***** válasza:
Elmagyarázom. Van valami dolog a múltban, amit meg kellett volna tenned, de önzőségből nem tetted meg. Emiatt keletkezett benned egy igen erős bűntudat, ami a színfalak mögött lerombolta az önbecsülésed. Persze, a külső vonások tisztelete megmaradt benned. Ezért nem tudod sem önmagad, sem a volt párod egész emberként értékelni, mint egy felnőtt, hanem csupán néhány alaptulajdonság szerint értékeled , mint a gyerekek. Ez igazából egy nem nagyon komoly életvezetési probléma, persze nyilván mélyebben gyökeredzik, és nehéz tudatossá válni, hiszen maga az állapot a tudatosság miatti fájdalom ellen keletkezett. De előbb utóbb a fájdalommal szembe kell nézni, legkésőbb halálunk óráján. Akkor már nem lehet halogatni.
2013. ápr. 29. 11:21
 15/31 A kérdező kommentje:
Te pszichológus vagy? Nem tudom, nem emlékszem ilyesmire, amit nem tettem meg.
2013. ápr. 29. 11:23
 16/31 anonim ***** válasza:

Egyébként minden embernek szüksége van olyan dolgokra, mint pl. hogy érezze, hogy: önmaga tudatában van, a saját kezében van az élete, van aki megérti, szeretik, stb.

Akinek van elég önbecsülése, és emocionálisan, racionálisan egyaránt fejlett, kiegyensúlyozott, az mindent megtesz, hogy ezek a dolgok meglegyenek. Segíts magadon, Isten is megsegít.

Ha viszont valaki önző, mint a gyerekek, akkor nem meri megtenni ezeket a dolgokat, illetve mástól várja el. Egy gyermeknél nyilván ez a természetes állapot. De egy felnőttnél már nem.

Ha valaki tudja, hogy "elárulta önmagát", akkor szüksége van bizonyos illúziókra, hogy elviselje az életet. Viszont ettől elégedett nem lesz az ember, csak elviselhetőbb lesz az élete. Nehéz ebből kimászni, de nem lehetetlen. Gondolom, nem vagy még 60 éves, tehát lehetnek céljaid.

2013. ápr. 29. 11:27
 17/31 anonim ***** válasza:

10:58-as válaszolóval majdnem egyetértek, de azért vannak nők akik a pénzzel is beérik, nem kell még jóképűnek is lenni mellé. :D

Juj de gonosz vagyok :) De egyébként ez tényleg nem igaz, de nem azért mert valakit az intelektusáért szeretünk, hanem mert mindenkinek mást jelent a vonzó pasi vagy épp nő. Nálam is előfordult már olyan, hogy tetszett egy csaj, akire mások viszont azt mondták, hogy ronda. De engem mégis megfogott valami benne (ráadásul a külsejében, nem a személyisége)

2013. ápr. 29. 11:28
 18/31 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy nehéz felidézni. Hiszen pontosan azért lesznek ezek az illúziók, hogy ne kelljen a rossz emlékkel foglalkozni. Szerintem ezért látod vonzóbbnak az a fickót, mint amilyen.

Egyébként nem vagyok pszichológus, de több pszichológus ismerősöm is mondta már, hogy pszichológusnak kellene mennem. :)

2013. ápr. 29. 11:29
 19/31 anonim ***** válasza:
Miért baj az hogy egy bizonyos típusú pasit keresel? Miért kellene beérned egy olyannal aki esetleg nem tetszik külsőre? Annak úgy nem sok értelme van. Hiába jófej mondjuk, de nem izgat fel. Örülj neki hogy vannak igényeid, és nem éred be akárkivel, szerintem. Nekem sem jó akárki, én pl a kifejezetten csinos, középkorú nőket szeretem. Járunk? F31
2013. ápr. 29. 11:30
 20/31 anonim ***** válasza:
Amúgy nálam ezek csak élettapasztalatok, ami furán hangozhat persze 19 évesen.
2013. ápr. 29. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!