Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a nálam idősebb korosztálynak tetszem?
Ennyire nem vagyok (nem lehetek) más, mint a korombeliek, bár tény, hogy sok helyen idősebbnek néznek (akár 18-nak is bár 185 cm magasan tán nem is csoda), de tudtommal a lányok is általában a picit idősebb pasikra buknak, viszont engem csak a nálam jóval idősebbek, az én korosztályom teljesen átnéz rajtam, mintha nem is volnék.
15/F
fogalmam sincs, hogy miért, lehet a kisugárzásod teszi, de ha rájössz, oszd meg a titkot velem is. én 15 éves, 159 cm magas lány vagyok, és kb. 3 hete egy srác akivel egy társaságba kerültem megkérdezte, hogy nem tavaly voltam-e gólya... az egyetemen!
talán ez volt a legnagyobb túlzás, amivel találkoztam, de amúgy sorra 48-19 évesnek néznek, pedig én kifejezetten alacsony vagyok.
Az a jobbik eset...
Engem 18 éves létemre folyton a 13-15 éves korosztály néz ki :C
F
Ennek inkább örülj teis :D
Énis idősebbnek nézek ki, és jól elvagyok az idősebb csajokkal :D
15 évesen 23 éves csaj volt a rekordom :P
Bennevagyok (azthiszem a 3. választ írtam én) :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!