Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebb korosztálynak jövök be?
24 F vagyok és csak a 30 feletti nőknek jöttem be eddig. de ugye velük nem lehet komoly kapcsolatot kezdeményezni... a korkülönbség miatt.
miért nem jövök be a korosztályomnak?
Miért? Hogyan jellemeznéd magadat?
Nem hinném, hogy bajok lennének Veled, főleg, ha az idősebb korosztálynak bejössz! :)
22 l
hát fogalmazzunk úgy, hogy közelebb állok lelkiekben is a 30as korosztályhoz :)
a barátaim nagy része is 30 éven felüli.
Nem azt mondom, hogy a huszonévesek éretlenek... nyilván vannak kivételek.
hogyan jellemezném magam?
Nem a buliknak élek, de ez nem azt jelenti, hogy "otthonülő" lennék.
Nem tudok rövid távlatokban gondolkodni. így párkapcsolatban is hosszú távra tervezek. bármilyen nyálas is de szeretném megtalálni a párom, akivel leélhetem az életem.
Hát...ha erre a gondolkodásra azt mondod, hogy a harmincasokhoz állsz közelebb, akkor a 22 évemmel lelkiekben én is oda tartozom. :)
Amúgy meg nagyon jó a gondolkodásod és bárcsak srác ilyen lenne! Tervezel és tudod, hogy mit szeretnél. Gratulálok ehhez.
(az egyetlen ,,baj" az lehet, hogy ez sok korodbeli lánynak ijesztő lehet.)
Ijesztő? Pedig nem kapkodnék el semmit! Nem 5 hónap után kérném meg a kezét, és nem egy év múlva nyaggatnám a közös baba miatt.
Bár lenne olyan nő, aki értékelné azt, hogy nem vagyok szélhámos...
Hidd el, sok olyan van, aki értékelné, hogy nem vagy szélhámos!!! (köztük én is) :)
Egy jólelkű srác lehetsz. :) Fel a fejjel és ne keseredj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!