Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak az idősebb korosztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az idősebb korosztálynak jövök be?

Figyelt kérdés

24 F vagyok és csak a 30 feletti nőknek jöttem be eddig. de ugye velük nem lehet komoly kapcsolatot kezdeményezni... a korkülönbség miatt.

miért nem jövök be a korosztályomnak?

2012. aug. 31. 22:04
1 2
 11/17 anonim válasza:
15/L vagyok, és a 20-as korosztálynak jövök be. Furcsa mert a saját korosztályomnak nem :O
2012. aug. 31. 23:51
 12/17 A kérdező kommentje:

22:57: értékelNÉ, de valahogy mégsem értékelitek, mert más kaliberű srácokat választotok :P

ha az a fránya feltételes mód nem lenne ott :)

2012. szept. 1. 08:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A 22:57-es vagyok.

Azért írtam az értékelné-t, mert ahhoz találkozni, kellene egy ilyen sráccal, mint amilyen Te vagy!!!

És erre valljuk be, nem sok esély van, ha magamból indulok ki. De Te meg, egy rendes srác lehetsz valahogy ez jön a soraidból és most írhatnám azt, hogy bárcsak találkoznék Veled, de ez a Te szemedben nem tudom, hogy hogy jönne le. :)

2012. szept. 1. 09:46
 14/17 A kérdező kommentje:
hova valósi vagy? :)
2012. szept. 1. 10:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Leírom, de amilyen ,,mázlim van", tuti az ország másik végében élsz. Csongrád megyei vagyok. :)
2012. szept. 1. 11:54
 16/17 A kérdező kommentje:
én meg pest megye :(
2012. szept. 1. 11:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha ez vigasz, ott is sokat vagyok! :)

Viccet félre rakva, Pest - Szeged 2:20 perc vonattal. :)

Na, nem kacérkodok, mert nem az én stílusom.

2012. szept. 1. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!