Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnék ezen?
Figyelt kérdés
A párom nagyon önbizalom hiányos. Nem hiszi el, hogy szeretem, nem engedi el magát, mert úgyis el fogom hagyni és ez a szexben is gondot okoz.
Szeretném, ha ez változna, de ha próbálom meggyőzni, hogy szeretem annál rosszabb. Néha mér úgy érzem, hogy idegesítően nyomulok, annyira szeretném, hogy érezze, hogy fontos nekem.
2013. dec. 7. 21:46
1/4 anonim válasza:
Mi okozza az önbizalomhiányát? Gyerekkori rossz élmények esetleg? Csúfolták a lányok, kinevették, stb. Nem kérdeztél rá erre mi okozza?
2/4 A kérdező kommentje:
Szerinte neki semmi gondja.
Alapból nem volt sok kapcsolat, mert nincs önbizalma, nem elégedett magával és az utolsó barátnője megcsalta.
2013. dec. 7. 21:51
4/4 anonim válasza:
Először azt hittem lányról van szó...
Így elég komoly, érzékeny lehet.
Ne hozd fel sokszor a témát,úgy értem, ne azt mondogasd neki, hogy oldódjon már fel, meg ne legyen önbizalom hiányos, hanem mutasd ki, hogy nagyon szereted és nagyon fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!