Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Félek a fiúktól. " Hogyan változtathatnék ezen?
Amikor meglátok egy olyan srácot aki tetszik, egyszerűen lefagyok, teljesen kipirulók, nagyon zavarba jövök (hozzáteszem nem minden 2. srác tetszik, leginkább csak 1) Ha hozzá kellene szólnom.. elsírnám magam. Nem magától az embertől félek, hanem attól hogy mit gondol rólam. "biztos hülyének néz" "rondának talál" stb. Olyan ez mint mikor sok ember elé kell kiállni akik csak téged figyelnek, és egyszerűen ilyenkor nem tudom visszatartani a hangom remegését, a dadogást, meg hogy ne hadováljak össze vissza hülyeségeket.
Úgy érzem így sosem lesz párkapcsolatom, ha ahhoz a személyhez nem tudok hozzá szólni aki tetszik. Sőt ha valakiről úgyérzem hogy egészen picit is tetszem neki ugyan ez a szituáció.
MIt tegyek? Létezik más ember is ilyen problémákkal?
16/l
ne félj ők is ugyan így vannak
mosolyogj rá akkor nála a lap azt majd meglátod hogyan tovább
beszélj tő mondatokban,vagy csak 1-1 szót mondj
Csak önbizalomra van szükséged.
Ismerős a helyzet, bár engem lány létemre lányok érdekelnek, amiből érdekes szituk kerekedtek, mert sokáig (még most is néha) izgultam olyan lányok társaságában, akik bejöttek, ők meg nem értették mi bajom van... :D
Én ilyen vagyok, csak fiúban, bár szerintem één tényleg ronda vagyok, szóval alapból nem is látom érteltmé annak, hogy próbálkozzak lányoknál, úgyis elutasítana mindegyik.
De az olyan lányok, mint te, nekem nagyon tetszenek, sokkal aranyosabbak, mint a nagy party rib.k.
jössz egy némarandira? :D ha miskolci vagy
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!