Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtathatnék ezen?
van 1 srác a suliba, régen dumáltunk de akkor is csak fb-n. 1x taliztunk még régebben de azt nagyon elcsesztem mert megsem tudtam szólalni szinte meg nagyon csendes voltam. az a probléma hogy belevagyok zúgva.. én meg neki olyan vagyok mint csak 1 átlagos lány, vagyis nemtom hogy magyarázzam el.. szóval hogy csak 1 a sok közül mert nem ismer annyira, fb-n nem merek írni neki mert az utóbbi 1 hónapba mindig én írtam rá, és akkor sem beszéltünk sokat.. mondta 1x h suli után találkozzuk és nemjött el 2x is... azt akarom hogy jobban megismerjen mert tudom hogy ha ismerne akkor sokkal több esélyem lenne, mert nem olyan vagyok mint amilyennek megismert..
hogy tehetném ezt meg?:/ elhívni meg fb-n írni már nem akarok neki, megint pofáraesnék :/ ..így hogyan változtassam meg a véleményét rólam? azt akarom hogy megismerje az igazi énem..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!