Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek közel engedni magamhoz egy fiút sem. Hogyan változtathatnék ezen?
Figyelt kérdés
18 éves, sokak szerint csinos lány vagyok, de még soha nem volt rendes párkapcsolatom. Flörtölés és randizás és csók is volt már, de más nem. Egyszerűen félek attól, hogy egy fiú igazán megismerjen és ha észreveszem, hogy érez irántam valamit egy pasi, akkor megszakítok vele minden kapcsolatot. Ha én érzek valamit, akkor azt megpróbálom eltitkolni, és nem mutatom ki, mert félek, hogy visszaélnek vele és kihasználnak. Mi a baj velem? Hogy változhatnék meg? Önbizalmam minden másban van, szépnek tartom magam, sikeres vagyok pár dologban, barátnőim vannak, akikben teljesen megbízom, ezzel nincs gond, csak a fiúkkal... Mit tanácsoltok nekem? Hol ismerkedhetnék meg egy olyan fiúval, akitől nem fogok félni (neten nem szeretnék...)?2009. máj. 11. 11:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem az a baj hogy nem jutsz el odáig hogy bizalom alakuljon ki. Aki neked is tetszik kezd el kicsit jobban megismerni... Legyél bizalommal iránta. Ha te nem kételkedsz akkor nem lesz gond! Csak hajrá!!
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyanez volt a problémám, aztán úgy 17-18 éves koromban történt, hogy egyik fiú osztálytársammal elkezdtem msn-en beszélgetni, aztán már a suliban is, de nem akartam tőle semmit, úgy tekintettem rá, mintha egy barátnőm lenne és nagyon jó barátok lettünk, az ő révén közeli barátságba kerültem egy másik fiúval is, és rájöttem, hogy a fiúkban ugyanúgy lehet bízni mint a lányokban, ők is csak emberek :)Most 19 vagyok és már van egy fél éves kapcsolatom. Szóval talán neked is beválna ha előbb csak barátkozni próbálnál a fiúkkal minden komoly szándék nélkül, hogy közelebb kerülj hozzájuk, megismerd őket. Sok sikert! :)
3/4 anonim válasza:
Például, tetszik egy pasi, próbáld meg megismerni, ha látod bejössz neki, osszd meg vele, hogy te nehezen nyílsz meg, nehezen bízol meg akárkiben is. És ezért legyen türelmes, ha elég türelmes, akkor te is meg fogsz tudni bízni benne és hozzád való. Sokan vagyunk ilyenek, én is ilyen voltam, de még mindig nehezen engedek magamhoz közel akárkit, pedig sokat javultam már. Netet nem feltétlenül ajánlanám ismerkedésre, mert zsákbamacska, nem látod a másik arcát szemét, reakcióit. Könnyebben tud hazudni, nem mondom ott is vannak rendes emberek, de nehéz kiszűrni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat :)
2009. máj. 12. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!