Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzásba vittem a karácsonyi ajándék ötletet? F1-et kedvelő fiúktól várok választ inkább.
A barátom nagyon szereti a F1-et és gondoltam valami olyannal lepem meg. Anyukám vette meg igazából és ő úgy volt vele hogy annyit költök rá amennyit szeretnék. 4000ft. értékben vetettem meg neki a Száguldó Cirkusz (2012-2013)-könyvet..de most olyan gagyinak tartom hogy az ember ilyet a párjának nem szokott venni..szerintetek?
/negatív komik kíméljenek/
Ha a negatív kommentek kíméljenek, akkor azt várod hogy mindenki meghajoljon előtted?
A kritika kétféle lehet mindenben, pozitív, és negatív.
Egyébként ha szereti a száguldó cirkuszt akkor tetszeni fog neki és örülni. Főleg hogy tőled kapja, így tök mindegy hogy mit kap egyébként is
f/20
Én örülnék neki, bár ha vagyonosabb arc akkor már jóeséllyel megvan neki a könyv (nekem tuti meglenne ha gazdagabb lennék) - de így szerintem simán jó.
Igaz utána gumira (még az F1-hez kapcsolódik ííígy :D) is szükség lesz...
Nem azt várom h behajoljanak előttem..! Csak az ilyen 'lombszívó jobb lett volna'- dolgokra értettem a negativitás dolgot.
Igazából voltam már nála, igen egy kicsit pénzesebb de hála még nincs meg neki ez..:))
És pót gumira mindig van szükség;) hogy poénosabbra fogjam a dolgot..:))
Dehogy van. Ott a tabi.:P
Én örülnék a könyvnek. Na meg nem semmi év volt ez..:D
20Fk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!