Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúktól kérdezném?
Figyelt kérdés
Amikor szerelmesek vagytok egy lányba, ti odafigyeltek arra hogy a lány a jobb oldalatokon üljön menjen az utcán mellettetek, vagy a fotókon is ott legyen?
Vagy ez nem olyan fontos?
2013. jan. 9. 20:47
1/20 anonim válasza:
Örülök,hogy mellettem van.Nem azt nézem,hogy melyik oldalon
2/20 anonim válasza:
MIVAN??? H h a jobb oldalon? Nem értem..
3/20 Mókusgyilkos válasza:
persze főleg akkor mikor a jobbomon jön a "rotis ház" és tudom h fél a kutyáktól :D ... hülye kérdés..
4/20 anonim válasza:
miért? nem mindegy, melyik oldalon van?
a ,,bal oldalon ribanc, jobb oldalon barátnő`` elvet a 14 éves pubik vallják
5/20 Mókusgyilkos válasza:
csefy: annyira h ezt én még nem is hallottam :D
ugyan akkor minden pasi barátnője ribanca és minden ribancnak a barátja ?:D v vissza felé nem érvényes ezen életigazság?
6/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. jan. 9. 20:52
7/20 anonim válasza:
ennyit az illemszabalyokrol a feszbuk koraban:D
az utan a lany van a jobb oldalon.asztalnal, foton, nem igazan erdekel.
9/20 anonim válasza:
Tényleg, mi ez a jobb oldalas dolog? Ez az etikett része, vagy mi? Sosem hallottam még róla. Köszi!
10/20 anonim válasza:
a feng-shui szerint pont fordítva kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!