EZT A FIÚKTÓL KÉRDEZNÉM?
Figyelt kérdés
egy 14 éves lány vagyok és vállig érő szökésbarna hajam van de nemtudom hogy milyen haj állna jól növesszem meg vagy végjam le még rövidebbre ...szerintetek? mert ha hosszú a hajam akkor azt minden nap ápolni kell és szépen megcsinálni reggelente de nincs mindig időm erre de ha valakinek rövidebb haja van olyan körübelül egy picivel ha váll fölé ér az milyen? szerintetek fiúk melyik a vonzóbb és a jobb egy lánynak?:)2012. szept. 11. 19:26
1/4 anonim válasza:
inkàbb pepecselj vele, mert a hosszu haj a szèp legalàbb is nekem az tetszik, egy szèp lànynak legyen szèp hosszu haja, amugy meg simàn leengedve is jò.
2/4 anonim válasza:
Nekem is a hosszú haj tetszik :)
Egyébként, nem szeretem, ha a hosszú haj copfban van, akkor szép, ha ki van bontva :)
3/4 anonim válasza:
A férfiak 90%-a szerintem hosszú haj-párti.
4/4 anonim válasza:
Kinek mi áll jól. Van olyan ismerősöm, aki egyenesen röhejesen nézne ki hosszú hajjal, van aki fordítva. Szóval nem nagyon lehet megválaszolni ezt a kérdést úgy, hogy nem tudjuk hogy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!