Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚKTÓL kérdezném először,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚKTÓL kérdezném először, nektek mennyi idő után sikerült szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, egy friss kapcsolatba vagyok. A fiuk mennyi idő után esnek szerelembe, és ha nem sikerül szerelmesnek lenni, mennyi az az idő ameddig ezzel vártok párotok oldalán?
2010. jan. 25. 21:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
4 nap.
2010. jan. 25. 21:56
 2/17 anonim válasza:

Ez sok tényezőtöl függ, főleg, hogy a lány mennyire vonzó az adott férfi számára.

Nekem a megismerés utántól 4 nap kellett a beleszeressek a jelenlegi barátnőmbe. (Bár ezeket az eseményeket nem lehet így behatárolni, ez egy hosszú/rövid folyamat része)

20/F

2010. jan. 25. 21:56
 3/17 A kérdező kommentje:
De ugy hogy heti 1-2 alkalom pár órahossza, nem kettesben, és vad idegenek voltatok előtte egymásnak....
2010. jan. 25. 21:57
 4/17 A kérdező kommentje:
és mennyi a max idő, a vége, hogy akkor már azt mondja hogy inkább hagyjuk mert nem tud belém szeretni ?
2010. jan. 25. 21:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Sajna lány vagyok :) ,de az én barátom 23,én 21.Azt mondta,hogy egyszer azt hitte szerelmes(pár évvel ezelőtt),de rájött,hogy ami köztünk van,az a szerelem.Szóval csak a megfelelő emberrel kell találkoznunk.Ez totál személyiségfüggő,hogy kinek mennyi idő kell,bár 2 hónapnál szerintem már mutatkoznia kell az érzésnek :)
2010. jan. 25. 21:58
 6/17 A kérdező kommentje:
két hónapja van mellettem, szeret, stb de nem szerelmes...:(
2010. jan. 25. 21:59
 7/17 anonim ***** válasza:
kb 2hét amióta vele vagyok!
2010. jan. 25. 22:00
 8/17 A kérdező kommentje:
akkor esély sincs rá....:(
2010. jan. 25. 22:00
 9/17 anonim ***** válasza:
2010. jan. 25. 22:04
 10/17 anonim ***** válasza:

mikor először voltam szerelmes, akkor úgy 6-7 hónap után éreztem, hogy ez már több, most vagyok másodszor ilyen helyzetben, augusztus óta tart, és úgy egy-másfél hónapja "szembesültem a helyzettel"...

25/f

2010. jan. 25. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!