Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányoktól (18-26 éves) kérdezném kíváncsi vagyok az álláspontokra, melyik srác a szimpatikusabb?
Amelyikbe szerelmes vagyok. Akkor normális keretek (szóval azért gyilkos ne legyen) között nem érdekelnek ilyen dolgok.
De most hogy nem vagyok szerelmes, logikusan nézve az aki kevesebb lánnyal volt.
20L
amelyiknek nem volt dolga lányokkal, annak miért nem volt? valószínű ez lenne a gátló tényező... annak oka van, hogy ilyen "hátrányba " került.
egyébként az sem mindegy h a másiknak milyen viszonya volt a sok nővel. mert ha csak a "jómegdugtamotthagytam" kategória, akkor legalábbis ésszel azt mondanám h nem, ő nem optimális, bár ettől függetlenül valószínűleg én is érte lennék oda.
Kevés kapcsolatos egyértelműen...
20/l
Az én barátom 18 volt, amikor összejött velem, előttem csak ilyen 1-2 hónapos kapcsolata volt, örülök ennek.
Így több év elteltével is azt választanám, akinek kevesebb kapcsolata volt. (bár én nem akarok már mást választani helyette, remélem nem is kell :D)
De azért hangsúlyoznám, ha olyan srác tetszene, akinek már sok kapcsolata volt, az nem jelentene semilyen hátrányt a szememben, csak ha már választani lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!