Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szimpatikusabb leszólítás? -Ha srác mellébeszél, hátulról jön, vagy -Ha őszintén megmondja a lánynak hogy tetszik neki, szeretné megismerni és persze bókol.
Szerintem meg nem biztos,hogy elsőre ki kell mondani,hogy mit érzel.. mivel akk utána jöhet a csalódás,visszautasítás.. 1.x csak beszélgessetek neten vagy élőbe,ebből 1 csaj 1ből rájön h v.szeg nem barátkozni akarsz ......
viszont ez a mellébeszélés ezt semmiképp se, neked esne jól ha össze vissza hazudna a csaj és nem az igazi énét ismernéd meg
a mellébeszélés semmiképp nem jó
célozgass rá, hogy tetszik neked ha nem esik le neki akkor mond meg neki..csak öszintén
ha nekem is tetszik akkor persze a 2.
de azt pl. jobban élvezem ha rávezet hogy tetszem neki:D
Mindenképpen az öszinteség.
Bókok szerintem is csak minimális mennyiségben.
Az már egy jó pont ha elém mer állni egy fiú és megmondja h teccem.Akkor tudom ,ha összejönn é k vele öszinte lenne velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!