Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szimpatikusabb leszólítás? -Ha srác mellébeszél, hátulról jön, vagy -Ha őszintén megmondja a lánynak hogy tetszik neki, szeretné megismerni és persze bókol.
Ismerni kéne a szituációt! Nem fontos kimondani, hogy tetszik, mert vannak sokkal finomabb kifejezési formák is. Pl. ha valamilyen társaságban, szórakozóhelyen csak azzal egy lánnyal foglalkozol, akkor érteni fogja, hogy vonzódsz hozzá. Ha a lány kimegy pl. WC-re és utána nem keresi társaságodat, akkor az is jelent valamit.
A bókokat felejtsd el! Csak akkor mondj ilyet, ha már nem tudod magadban tartani.
Őszintén mond meg neki!Nem lenne jó úgy kezdeni hogy rögtön mellébeszélsz..:)
17/L
Engem az sem zavarna ha mellébeszélne...az olyan aranyos lenne meg gondolnam h ez miattam van...:-)
Es a bokok is jol esnenek...:D 14L
MONDJA KI NYÍLTAN! elegem van az olyan srácokból akik elvárják hogy a lányok hívják el őket és hogy gondolatolvasó is legyek és kitalálja mit akar vagy mit nem...
nyugodtan mondja el.:) "Szeretnélek megismerni...", tökéletes, szívesebben megyek vele
2.:)
a bókok pedig igenis jól esnek(nekem legalábbis)
pl. hajadat, ruhádat, szemedet vagy azt hogy milyen jól táncolsz.:)
nyilván nem a jaj de szép vagy, jaj de okosvagy, dologra gondolok de az apró bók feldobja a napomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!