Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szimpatikusabb, nyitottabb?
Egy 15 éves lány vagyok a középsuliból és még nem sok mindenkit ismerek ..(:
Szeretnék nyitottabb,szimpatikusabb lenni az embereknek..szerintem egész átlagos vagyok bár van aki átlagon felülinek mond..(:
Ebből következtetnek egyes emberek arra,hogy én egy utálatos ri*anc vagyok..pedig próbálom úgy alakítani ,hogy ne ezt lássák bennem..aki pedig ezek után megismer,bevallja hogy igen is nagyon másnak képzelt a megismerkedésünk előtt..:(
Gondolom a fiúk is jobban nyitnak egy olyan lány felé aki nem nyávog,hanem kedves,aranyos.
Nem zavart különösebben,hogy nem nagyon ismerkedek így sulin belül,de van is egy fiú aki tetszik..(:
és azt hallottam,hogy akinek van önbizalma az valahogy a fiúknak is jobban bejön..persze nem beképzeltre gondolok.(:
Ezért építgetem az önbizalmamat is,mert nem sok van.:(
elég vidám vagyok pedig mindig(:
igen az,de hogy jön ez ide?:-)
Szia!
Ha mar megvan az elhatarozas, akkor nagyon jo uton jarsz. Csak torekedj ra tudatosan hogy beszelgess tobbet az emberekkel, mindig ragadd meg a lehetoseget ha hivnak tarsasagba, stb. A tobbi menni fog magatol :)
most akkor miért nem foglalkoznak velem annyira a fiúk?
pedig mondják,hogy szép és csinos vagyok..de valahogy mégis a plázacicákhoz húznak inkább..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!