Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnék ezen?
Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a barátomat, talán soha senkit nem szerettem még ennyire, pedig nem is ismerem olyan régóta. De tökéletesnek érzem magam mellé.
Igen ám, viszont rettenetesen félek, hogy elveszítem, féltékeny vagyok, meg minden. Ő nem mutatja ki olyan nagyon a ragaszkodását, egyáltalán nem féltékeny, semmi, nem érzem azt, hogy nagyon földhöz vágná, ha szakítanánk, pedig mondja, hogy szeret, és igazából érzem is, meg hiszek is neki, csak ő nem tűnik annak a szörnyen csöpögős fajtának, ami nyilván nem is baj.
De a lényeg, hogy szörnyen félek, hogy elveszíthetem, és emiatt néha rám tör minden ok nélkül a hiszti, féltékenykedés, stb, amivel félek, pont azt a hatást érem el, amit elkerülni szeretnék.
Mit tehetnék ez ellen? Hogyan legyek "normális", nem egy házi sárkány (mert néha úgy érzem, az vagyok, ráadásul gyakran még okom sincs rá)?
Köszönöm a megértő és hasznos válaszokat előre is!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!