Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem nem tudom eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem tudom eléggé megbecsülni a barátomat, hogy változtathatnék ezen a gondolkodásmódon?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolatom 4 évig tartott, mindenben tökéletesen bánt velem, ő volt az első barátom, szóval engem nem értek soha csalódások a férfiak miatt, ezt tekintem alap szintnek, ahogy ő bánt velem (pedig ez nagyon nem alap, gyakorlatilag minden lány ismerősöm arra irigykedett, hogy mennyire szerencsés vagyok vele). Aztán szakítottunk, a mostani barátommal fél éve vagyok együtt, ő is ugyanígy mindenben ezt a mondhatni tökéletes szintet hozza, sőt, még jobban mint az előző barátom. De én ezt valahogy természetesnek veszem (persze fordítva én is igyekszem minél jobb barátnő lenni). Pár napja eszméltem rá erre, hogy mennyire kivételes férfiakkal hozott össze eddig a sors, és nem érzékeltetem a barátommal ezt eléggé, hogy ilyen jónak látom őt.

Hogy lehetne ezen változtatni? Hogy ezt ne vegyem ilyen természetesnek és jobban ki tudjam neki fejezni azt, hogy milyen boldog vagyok, hogy velem van?

Kérlek segítsetek, ki szeretnék bújni ebből az "elkényeztetett hercegnő" szerepből, úgy elszégyelltem magam...

21L

2013. ápr. 3. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Akinek megadatik, megbecsülése elvétetik.

F25

2013. ápr. 3. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Kéne neked egy pasi akkor, aki felcsinál, hazudik, megcsal és lelép. Biztosan megoldaná a gondjaidat.
2013. ápr. 3. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:
volt barátnőm is ilyen volt :D csak én nem voltam iylen papucs mint a te barátaid .és hát lesszállt a földre ahová való majd később dobtam . minden szemétládának elmondott pedig köszönni kellet volna :D látod neked is ez kéne.
2013. ápr. 3. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
én ugyanilyen vagyok, sose tudtam megbecsülni semmit csak miután elvesztettem.. előtte soha.
2013. ápr. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!