Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a párommal érzem jól magam. Hogyan változtathatnék ezen?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy csak a párommal érzem jól magam, ha nincs velem akkor is mindig rá gondolok és várom a következő találkozást. Ha a barátnőimmel beülünk valahová akkor is csak ő jár a fejemben, hogy milyen jó lesz újra együtt lenni és nem tudom nélküle teljesen elengedni magam. Folyton csak a találkozásunkra készülök, várom az smseit, a hívását.. nagyon zavar, hogy nem tudom élvezni a saját külön életem. nélküle egyszerűen unatkozom, és nem élvezem bármit is csinálok. Hogyan változtathatnék ezen, hogy ne legyek a párom függője??2013. márc. 17. 13:01
1/6 anonim válasza:
ha majd elmúlik a szerelem akkor majd újra a régi önmagad leszel
2/6 anonim válasza:
Tàrsfüggő vagy,de legalàbb neked megadatott hogy van..nekem viszonzatlan volt mindig ès most is az.:(
3/6 A kérdező kommentje:
már több mint 3 éve vagyunk együtt, és nincs az a lángoló szerelem és mégis.. félek, hogy így maradok.. :S
2013. márc. 17. 13:07
4/6 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ilyen lenni, hogy lehet ez ellen tenni???
2013. márc. 17. 13:08
5/6 anonim válasza:
Kezdj vmi új hobbiba, ami érdekel.
Biztos sok minden van, amit ki szeretnél próbálni egy ideje, de eddig nem nyílt rá alkalmad.
6/6 anonim válasza:
Én is így érzem magamat, csak a párom állandóan basztat még mellé engem. Felemlegeti és vájkál a múltamban, mert van egyetlen multam, neki meg kettő (többek között egy egyéjszakás is egy k.val).
Nekem még a tanulásra se tudok koncentrálni, mert még közben is a párom akarja h beszéljek vele. Szarik a tanulásomra, míg nekem kell arra várnom, hogy ő leérettségizzen majd. (19f, 20l -> egyetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!