Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal, napi szinten szeretkezünk, s Ő mégis párokkal szeretne ismerkedni, egymás előtti szex céljábol. Szerintetek miért vágyik erre, pedig tudja, hogy én nem szeretném! Talán nem szeret? Várom válaszotokat!
Ha mindennap szexeltek, akkor biztos hogy jól megvagytok.
Nem tudom hány évesek vagytok, de szerintem egy jó kapcsolatban az ember megbeszéli, elmondja a titkos vágyait - bármi is legyen az. Én annak a híve vagyok, hogy egyszer mindent ki kell próbálni, hiszen másképp nehéz véleményt alkotni - no meg kimaradhat az ember olyan dolgokból, amiről a később bebizonyosodik hogy milyen szuper. A barátod (s szerintem te is) szexuálisan igen túlfűtöttek vagytok, ami nem baj, csak egyre több ingerre lesz szükségetek. Ezek egyike, hogy egymás előtt szeretkezni. Izgalmas az mindenképp, ennek a felvetése nem azért merült fel, mert nem szeret a pasid: ha ezt felvetette, akkor igen erősnek érzi a kapcsolatotokat, hiszem idegenek előtt fog beléd hatolni szb. Az azért benne van a pakliban, hogy ha nem is első, de második alkalommal felvetődhet a párcsere is, amire azért fel kell készülni, és rögzíteni a játékszabályokat...
Egyáltalán nem aberrált! Sokak élnek ilyen kapcsolatban - függetlenül attól, hogy nem kötik az orrodra.
De szerintem a kérdezőék már túl vannak rajta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!