Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mennyire gáz hogy a párommal 3 hónapja lassan 4 hónapja együtt vagyok, de életembe nem láttam még a szüleit? És nem is akarja nagyon bemutatni nekem? Vagy én fogom fel furán? 22/F
Hát.. tudod én már több, mint 7 hónapja együtt vagyok a pasimmal, és még nem mutattam be anyuéknak. Egyáltalán nem azért, mert nem gondolnám vele elég komolyan a dolgot, vagy mert nem jövök ki jól velük, esetleg szégyelném őket.
A körülményeinket szégyelem, amik között élünk. Régi építésű parasztházban lakunk, és sajnos soha nem volt elég pénzünk, hogy kialakítsunk egy fürdőszobát. Így marad a lavórban fürdés, és a kinti wc. Ráadásul télen 2 helyiséget tudunk kifűteni, abból az egyik a konyha. Szóval mind egy szobában alszunk.
Ettől eltekintve szép kis házunk van, a szüleim igyekeznek a lehetőségeinkhez mérten rendben tartani, csak vannak hiányosságai.
Egyelőre még nem tudom, hogyan mondjam el ezeket a dolgokat a barátomnak. Félek, hogy mit szólna.. Meg ha lehozom hozzánk, gyakorlatilag nem is tudnánk kettesben lenni, mert vvalaki mindig bent van.
Na, szóval bocsi a hosszú magyarázatért. Csak annyi a lényeg, hogy ezernyi dolog szóba jöhet, nem kell egyből azt gondolni, hogy nem vagy neki elég fontos.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!