Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom szeretne bemutatni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szeretne bemutatni az anyukájának, de én félek ettől az egésztől. Mit tehetnék? 1 hónapja vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, külsőre dekoratív, talpraesett és minden váratlan helyzetet tudok kezelni, ám mégis félek találkozni párom anyukájával. Még csak 1 hónapja vagyunk együtt, mindketten szerelmesek vagyunk, hosszú távra tervezünk. Párom (26) nincs túl jó viszonyban az anyukájával, de mivel még vele lakik, csak akkor alszom náluk ha már megtörtént a bemutatás. Már 3 hete minden este együtt alszunk(nálunk), de az anyja meg sem kérdezte hol tölti az éjszakákat. Aztán a párom egyszer mutatott neki egy képet rólam, megkérdezte hány éves vagyok, és mikor megtudta hogy 18, nem tetszett neki, mert szerinte fiatal vagyok az ő fiához. Ezek után, hogy ő meg sem akar ismerni (párom egyszer sem mondta, hogy:" anyukám szeretne megismerni"), én miért akarjam őt megismerni? Persze egyszer mindenképp meg kell, de én félek így elé állni, hogy még nem is ismer, de már kialakult egy véleménye rólam, mert "csak" 18 éves vagyok! :(
2009. jún. 5. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Valóban nem kevés a 8 év korkülönbség,de nem is sok.Menj el nyugodtan,és viselkedj természetesen.Kérdezd meg a párod,hogyan öltözködj,hogy az első benyomás ne legyen rossz.Egyelőre nem javaslom,hogy náluk aludj,csak ha jobban megismert.Esetleg vihetsz neki valami apróságot ( bonbon stb.)Egyébként minden anyuka ( a lányosanyukák is )kissé idegenkednek a gyermekük jövendőjével szemben,ezért lehet,hogy nem is veled van baja
2009. jún. 5. 08:37
 2/7 A kérdező kommentje:

De a 8 év csak akkor sok, ha azt nézem, hogy én 90ben születtem, ő meg 82ben. Egyébként meg teljesen jól kijövünk (ami nálam ritka, hogy valakivel ennyire egy hullámhosszon vagyok), tehát nem sok így az a 8 év!

Az én szüleim imádják őt, de én mégis csak félek elé állni. Bennem van egy ilyen védőfal, amit ha letudnék rombolni, simán az anyukája elé állhatnék! :S De nem tudok. Félek.

2009. jún. 5. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:

szia! ez a legjobb alkalom hogy bebizonyísd azt hogy egy igazi érett gondolkodásu nő vagy. és hogy szereted a fiát. menj el és legyél természetes. ne öltözz vagyis vetkőzz ki magadból legyél szolid és hétköznapi.ha durva kérdéseket tesz fel akkor nagyon körömnfontan szép nyugott hangon kimondhatod a te meglátásodat is ne hagyd

magad elnyomni! szerintem se aludj még ott. inkább várjatok és nálad ő alhat továbbra is.

2009. jún. 5. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy be szeretne mutatni neki téged, még nem jelenti egyből azt, hogy akkor holnap este várnak vacsorára. Van még addig időd ráhangolódni, és a pároddal is megbeszélheted, hogy mi hogy legyen, mit vegyél föl, mit vigyél az édesanyjának, mire érzékeny ő, ilyesmik.

Légy felé nyitott, és barátságos, ne egyből úgy menj oda, hogy "ő nem szeret engem, akkor én miért szeressem?", hagyd, hogy megváltozzon a véleménye rólad.

Hidd el, az édesanyák féltik a fiukat.

Nálunk pont fordítva volt ez a bemutatás dolog: másfél hónapja voltunk együtt, mikor először mentem hozzájuk, és nem is szándékosan meghívott, hogy "ismerd meg a családomat", hanem csak úgy jött ki (100 km). Aztán még hosszú hetek teltek el, mire én is haza mertem őt hozni. És végső soron az én édesanyámnak volt több kérdése, vagy inkább aggálya vele kapcsolatban, de azok is elcsitultak. :)

Ne félj, csak légy önmagad, és légy visszafogottan természetes, vagy természetesen visszafogott. :)

Sok sikert! :)

22/L

2009. jún. 5. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Nők...

Ne hisztizz, ha kicsit is komolyan gondolod, akkor úgyis meg kell ismerned. Amúgy az anya is csak egy nő, te tudod, hogy neked fordított helyzetben mi kellene, add meg neki, tömd be vele a száját és te leszel az ő legféltettebb kincse.

2009. jún. 5. 11:18
 6/7 A kérdező kommentje:

mindenképp kell, hogy vegyek neki valamit?

Párom sem vett semmit a szüleimnek...bár nem is volt rá ideje..én csak kézen fogtam, hogy na most megismered a szüleimet..és ő nyitott volt mindenre!

2009. jún. 5. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehogy kell. Amire nincs törvényi szabály, azt nem kell.
2009. jún. 6. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!