Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért vagytok sokan...

Fiúk! Miért vagytok sokan előítéletesek a tehetős lányokkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok, csak a tapasztalataim alapján írok és kérdezek. Észrevettem, hogy félnek tőlem a velem egykorú fiúk. Akik mernek kezdeményezni, mind legalább 28 felett vannak és 50-ig. Ami azt illeti, valóban néha jobban kijövök az idősebb férfiakkal, de nem utasítanám el a saját korosztályom közeledését sem. Több barátnőm azt mondta, hogy a fiúk, akikkel beszélgettem, vagy próbáltam ismerkedni, folyton azt mondták neki, hogy biztosan nagyon gazdag vagyok és nem is éri meg nálam próbálkozni. Tény, hogy jóval az átlag fölött élek és él a családom, de szolidak vagyunk. Miért számít "rossz erénynek" a jó anyagi helyzet? Miért tántorít el sokakat? Tudom, hogy egy pasinak kell az, hogy ő legyen a "nadrághordó", de ez manapság még mindig ennyit számít?

2013. dec. 23. 18:38
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

28.

Én értem a te felfogásod. Gondolod, hogy én folyton étteremben eszek? Nem. Átlagos életet élek, de nem vetem meg a luxust, sőt. Én utazni szeretek és hidd el, neked is jót tenne. Rengeteget fejlődik az ember és ha megteheted, akkor miért vonod meg magadtól a tapasztalatokat? Gondolkozz el ezen.

2013. dec. 25. 12:11
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem az anyagi helyzeted határozza meg, hogy mit gondolnak rólad a srácok. Ha átlagos életet élsz abban az értelemben, hogy nem vagy sznob, ha közvetlen és jó fej vagy, akkor nem hiszem, hogy ez gondot okozna az ismerkedésben.

Ha meg mégsem mernek kezdeményezni, akkor az legyen az ő bajuk. :)

Az olyan programok pedig, mint az időnkénti egy-egy étteremtúra a barátokkal, utazgatás ide-oda érdekes helyekre, színház és hasonlók, azért nem hiszem, hogy az értelmetlen fényűzés csimborasszói lennének, miközben egy Louis Vuitton-táska 3 millió forint körül van...

2014. jan. 11. 02:30
 33/33 anonim válasza:
Ment PÜ
2014. jún. 19. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!