Fiúk! Miért vagytok sokan előítéletesek a tehetős lányokkal szemben?
28.
Én értem a te felfogásod. Gondolod, hogy én folyton étteremben eszek? Nem. Átlagos életet élek, de nem vetem meg a luxust, sőt. Én utazni szeretek és hidd el, neked is jót tenne. Rengeteget fejlődik az ember és ha megteheted, akkor miért vonod meg magadtól a tapasztalatokat? Gondolkozz el ezen.
Nem az anyagi helyzeted határozza meg, hogy mit gondolnak rólad a srácok. Ha átlagos életet élsz abban az értelemben, hogy nem vagy sznob, ha közvetlen és jó fej vagy, akkor nem hiszem, hogy ez gondot okozna az ismerkedésben.
Ha meg mégsem mernek kezdeményezni, akkor az legyen az ő bajuk. :)
Az olyan programok pedig, mint az időnkénti egy-egy étteremtúra a barátokkal, utazgatás ide-oda érdekes helyekre, színház és hasonlók, azért nem hiszem, hogy az értelmetlen fényűzés csimborasszói lennének, miközben egy Louis Vuitton-táska 3 millió forint körül van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!