A legtöbb nő kerüli a tekintetet ha jön szembe, mikor egyedül megyek. Vagy lefele néz. Nem úgy mikor nővel megyek, akkor sokan néznek. Miért van ez?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 20:38
2/6 anonim válasza:
"Te úr isten, ez a nő, hogy jöhetett össze ezzel az ocsmány pasival???"
lehet, hogy ezt gondolják és azért néznek, de nem tudom, mert nem tudom hogy hogy nézel ki, de nekem rögtön ez jutott az eszembe! :)
3/6 anonim válasza:
A másik nőt nézik nem téged. Nem tűnt még fel?
4/6 anonim válasza:
Akkor kevésbé feltűnő ha megnézünk egy embert és nem lesz félreérthető. A lány nem a fiúnak/pasinak öltözik ki hanem a többi lánynak. Persze hogy megnèzzük mellékelten a másik lány cipőjét, haját, sminkjét, táskáját... Hát úgy amblokk.
Én mondjuk elemzek. Van aki divatot les. Tök mindegy akkor is bámulunk. Ez van.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, én pont fordítva csinálom, ha nővel van egy pasi akkor nem nézek rá.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát valakinek biztos ocsmány vagyok, de a kérdés nem ez volt.
Rám néznek, nem a másik nőre.
2013. dec. 21. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!