Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem értik meg sokan, ha...

Miért nem értik meg sokan, ha azt mondom, van barátom?

Figyelt kérdés
És nem kifejezetten a férfiakra gondolok, hanem akár nőkre is. Ha egy férfi azt mondja, van barátnőm, a csaj ugyanúgy nyomul. Vannak olyan fiúk is, akiknek hiába mondom meg, hogy van barátom, csak tovább nyomulnak, és nem értenek a szép szóból. A legutóbbi ilyen srácnál is például nem nyomultam rá, nem tettem jelzéseket (csocsóbajnokságon egy csapatba kerültünk, ennyi), de elkezdett nyomulni. Szépen mondtam neki, hogy van barátom, stb, de nem vette a lapot. Miért? Hogyan pattintsam le akkor? Nem akarok bunkó sem lenni, de egy idő után idegesít, hogy a szép szóból nem ért, és nekiáll ölelgetni.
2013. nov. 17. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor pofozd fel.
2013. nov. 17. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy ezt ne csinálja, ha továbbra is folytatja, akkor tényleg csak a felpofozás segíthet
2013. nov. 17. 22:26
 3/9 A kérdező kommentje:
mondtam neki, hogy légyszi ne ölelgess, és ne érj hozzám, de semmi hatása nem volt. egész este előle menekültem, végül inkább hazamentünk (nem vele együtt persze :D). viszont nem akarok pofozkodni sem, utána mindenki engem nézne, hogy milyen agresszív pics* vagyok, lehet, hogy a kidobó még ki is tessékelne :D
2013. nov. 17. 22:28
 4/9 A kérdező kommentje:
de igazából az a kérdésem, hogy mi nem érthető azon, hogy van barátom/barátnőm?
2013. nov. 17. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Annyi férfit utasítanak vissza - akár ezzel az indokkal is - hogy nem hiszik már el.
2013. nov. 17. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha kitessékel akkor ez van, jobb mint menekülve hazamenni...

A pofozás viszont tényleg csak végső esetben használható. Kulturált helyeken, ha nem tetszik valami és a forrás egy helyben marad akkor vagy elviselsz vagy elmész.

Mindezt tudva, a legjobb megoldás, ha megmondod neki, hogy nem érdeklődsz iránta úgy, ahogyan ő érdeklődik irántad. A dolog nem kölcsönös és kéred szépen, hogy hagyjon békén, különben meg kell kérned a barátaid/kidobót/stb., hogy tegyék helyre a srácot és ekkor rájuk mutatsz. Ha ez sem nyerő, akkor undorodott arccal elfordulhatsz tőle esetleg leöntheted őket, stb. Ezek még mindig jobbak, mint a fizikai erőszak, pofon.

2013. nov. 17. 22:36
 7/9 A kérdező kommentje:
ezt megértem, persze. de még ha az lenne, hogy küldöm felé a jeleket, de szóban meg elutasítom, hogy van barátom, akkor megértem, hogy nem adja fel. de szóban ÉS fizikailag is elutasítom, azon mit nem lehet felfogni?
2013. nov. 17. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert ők ismerik a régi mondást, amit sok nő hívott életre:

"Csak az a nő foglalt, akin fekszenek."

2013. nov. 17. 22:39
 9/9 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Ismertem egy csocsó bajnok lányt szegedről,

akinek olyan alakja van, mint egy iskolás fiúnak,

bármeik csapattársa rámászhatott, max nem et mondott!

Szegény nem volt szép, és nőiesnek se mondanám, de minden pasit, átölelt, meg puszikat adott, és a nézését, szerintem tükörbe nem látta, de jeleket küldött, csak ő se tudta!!Egyszer, egy haverommal fogadtunk, és neki volt meg a csaj, de nem bántam meg, mert olyan mint ha pasival feküdt volna le a haverom!!!Annyira beképzelt csaj, hogy

haverom megalázta, és azóta se hallottunk róla!!!!Haverom

telóval felvette, és ezen röhögtünk, ha ott volt egy buliba!!

2014. jan. 9. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!