Miért nem értik meg sokan, ha azt mondom, van barátom?
Ha kitessékel akkor ez van, jobb mint menekülve hazamenni...
A pofozás viszont tényleg csak végső esetben használható. Kulturált helyeken, ha nem tetszik valami és a forrás egy helyben marad akkor vagy elviselsz vagy elmész.
Mindezt tudva, a legjobb megoldás, ha megmondod neki, hogy nem érdeklődsz iránta úgy, ahogyan ő érdeklődik irántad. A dolog nem kölcsönös és kéred szépen, hogy hagyjon békén, különben meg kell kérned a barátaid/kidobót/stb., hogy tegyék helyre a srácot és ekkor rájuk mutatsz. Ha ez sem nyerő, akkor undorodott arccal elfordulhatsz tőle esetleg leöntheted őket, stb. Ezek még mindig jobbak, mint a fizikai erőszak, pofon.
Mert ők ismerik a régi mondást, amit sok nő hívott életre:
"Csak az a nő foglalt, akin fekszenek."
Kedves kérdező!
Ismertem egy csocsó bajnok lányt szegedről,
akinek olyan alakja van, mint egy iskolás fiúnak,
bármeik csapattársa rámászhatott, max nem et mondott!
Szegény nem volt szép, és nőiesnek se mondanám, de minden pasit, átölelt, meg puszikat adott, és a nézését, szerintem tükörbe nem látta, de jeleket küldött, csak ő se tudta!!Egyszer, egy haverommal fogadtunk, és neki volt meg a csaj, de nem bántam meg, mert olyan mint ha pasival feküdt volna le a haverom!!!Annyira beképzelt csaj, hogy
haverom megalázta, és azóta se hallottunk róla!!!!Haverom
telóval felvette, és ezen röhögtünk, ha ott volt egy buliba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!