Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szólnak be sokan, amiért fiatalabb a barátom, mint én?
Csak 1 évvel vagyok idősebb a páromnál, de mindenki úgy kezeli, mintha legalább egy földönkívülivel járnék.
Persze nem durván szólnak be, hanem poénosan, az elején nem zavart, de most már kezdem unni, hogy a környezetem nem tud ezzel megbékélni. Szoktam is mondani, hogy ebből most már elég lesz, de ők még mindig jót szórakoznak a témán.
Most meg amikor egy nagyobb lánytársaságban voltam, az egyik csaj, akivel nem is igazán ismerjük egymást, elkezdett beszélni arról, hogy az ő 10 évvel idősebb pasija miket tud az ágyban és aztán odaszólt nekem, hogy én nem is tudom miről beszél, mert csak az ÉRETT FÉRFIAK tudnak igazán kielégíteni egy nőt. Na itt kiakadtam és inkább kimentem, mint hogy leálljak veszekedni.
Szóval miért olyan nagy szám, ha idősebb vagyok?
Irigykednek.
De ne is foglalkozz másokkal.Úgy sincs semmi közük hozzá
Nem nagy szám, csak h.lyékkel vagy körülvéve. Nekem is volt ilyen lány ismerősöm, akinek másfél évvel fiatalabb volt a pasija. És akkor mi van? Soha senki nem szólt be nekik emiatt, jól mutattak együtt. 6 évig voltak együtt-és más okból szakítottak nem a koruk miatt. Gyerekes csajokkal vagy körülvéve, ennyi. Sz.rd le.
25/N
Minket pedig azért szólnak meg sokszor mert a barátom alacsonyabb nálam 3 cm-vel....
Nem kell vele foglalkozni,sokszor nincs jobb dolguk az embereknek mint mások dolgaiba beleszólni.
Nekem meg alacsonyabb a barátom pár centivel és mindenki úgy néz rám emiatt, mintha legalábbis valami fogyatékossal jöttem volna össze, hogy "úúristen, alacsonyabb, dehát... dehát... dehát..." Dehát akkor mivan...? Semmi.
Le kell sz.rni, az embereknek néha nincs jobb dolguk, mint másokba belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!