Fiúk! Miért vagytok sokan előítéletesek a tehetős lányokkal szemben?
Én is elég tehetős vagyok. Nem tartom magam gazdagnak, hisz azért meg kell néznem hova teszem a pénzem, de mindig van 1 millió feletti összeg spórolt pénzem vészhelyzet esetére. Kocsi, motor seggem alatt, viszonylag elég szép házba is lakom.
Mikor kicsi voltam sok barátom volt, szegények voltunk, aztán szép lassan elkezdtünk feljönni, és meglepődve tapasztaltam, hogy a barátaim kibeszélnek a hátam mögött. Irigykednek rám, és flegmán beszólogatnak, mikor megemlítem nekik hogy pl. kaptam egy mocit anyumtól.
Vagy csak úgy ni belém kötöttek...
Megelégeltem, és nem is tárgyalok a régi barátaimmal, és most olyanok terjengenek, hogy én lettem beképzelt, mióta több pénzem van mint nekik, meg hasonló baromságok. Pedig hányszor kisegítettem őket a bajból anyagilag, és ez a hála érte! Az emberek mocskok, és hálátlanok. Azt szeretnék, ha te is az ő szintjükön maradnál, és ha valamiben jobb vagy, akkor megpróbálnak lehúzni. Ilyen a világ!
Keres magadnak anyagilag kb. hozzád illő pasit.
11.
A hozzád hasonló ge**ket kéne jól szájba verni.
Nem a pénzed miatt utálnak hanem ezért "pl. kaptam egy mocit anyumtól."
Hencegsz...Amikor lófütyit se dolgoztál meg ezekért!
#11 vagyok
ugyan úgy ők is elmesélték, ha kaptak pl. egy foci labdát karácsonyra...
12.
Rátapíntott másik pontra.
Nem tudok tisztelni olyat, aki nem ember a pénze mögött.
Viszont nagyon tisztelem azt, aki teremtette magának ezt a jólétet, gürizett érte, még akkor is tisztelem, ha egyébként emberileg nem birnám elviselni.
18 nem érted?
Nem azzal van baj,hogy gazdag vagy.Hanem azzal,hogy nem dolgoztál meg érte,és úgy villogsz.
Alapból nem utálnak.Csak azért ha olyan vagy mint a 11. válaszoló.
Aki most nagyon felbosszantott.
#11 vagyok
Nagyon sajnálom, hogy a barátaim nem tudnak elfogadni így... nem fogom kidobni a pénzem, mert nekik szúrja a szemét, ahogy hazudni sem fogok, hogy hát én is csak 1 sálat kaptam... Egy barát örül a sikereidnek, és nem irigykedik rád. Amúgy az még a sulis korszakomba volt, most már dolgozom, és én magam veszem meg a dolgaim, a saját pénzemből.
(kaptam egy PM-et a nemem illetően. Válaszom hogy nem, fiú vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!