Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Miért vagytok sokan...

Fiúk! Miért vagytok sokan előítéletesek a tehetős lányokkal szemben?

Figyelt kérdés
Nem általánosítok, csak a tapasztalataim alapján írok és kérdezek. Észrevettem, hogy félnek tőlem a velem egykorú fiúk. Akik mernek kezdeményezni, mind legalább 28 felett vannak és 50-ig. Ami azt illeti, valóban néha jobban kijövök az idősebb férfiakkal, de nem utasítanám el a saját korosztályom közeledését sem. Több barátnőm azt mondta, hogy a fiúk, akikkel beszélgettem, vagy próbáltam ismerkedni, folyton azt mondták neki, hogy biztosan nagyon gazdag vagyok és nem is éri meg nálam próbálkozni. Tény, hogy jóval az átlag fölött élek és él a családom, de szolidak vagyunk. Miért számít "rossz erénynek" a jó anyagi helyzet? Miért tántorít el sokakat? Tudom, hogy egy pasinak kell az, hogy ő legyen a "nadrághordó", de ez manapság még mindig ennyit számít?

2013. dec. 23. 18:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18%

Én is elég tehetős vagyok. Nem tartom magam gazdagnak, hisz azért meg kell néznem hova teszem a pénzem, de mindig van 1 millió feletti összeg spórolt pénzem vészhelyzet esetére. Kocsi, motor seggem alatt, viszonylag elég szép házba is lakom.

Mikor kicsi voltam sok barátom volt, szegények voltunk, aztán szép lassan elkezdtünk feljönni, és meglepődve tapasztaltam, hogy a barátaim kibeszélnek a hátam mögött. Irigykednek rám, és flegmán beszólogatnak, mikor megemlítem nekik hogy pl. kaptam egy mocit anyumtól.

Vagy csak úgy ni belém kötöttek...

Megelégeltem, és nem is tárgyalok a régi barátaimmal, és most olyanok terjengenek, hogy én lettem beképzelt, mióta több pénzem van mint nekik, meg hasonló baromságok. Pedig hányszor kisegítettem őket a bajból anyagilag, és ez a hála érte! Az emberek mocskok, és hálátlanok. Azt szeretnék, ha te is az ő szintjükön maradnál, és ha valamiben jobb vagy, akkor megpróbálnak lehúzni. Ilyen a világ!

Keres magadnak anyagilag kb. hozzád illő pasit.

2013. dec. 23. 18:55
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

11.

A hozzád hasonló ge**ket kéne jól szájba verni.

Nem a pénzed miatt utálnak hanem ezért "pl. kaptam egy mocit anyumtól."

Hencegsz...Amikor lófütyit se dolgoztál meg ezekért!

2013. dec. 23. 18:57
 13/33 anonim ***** válasza:

#11 vagyok

ugyan úgy ők is elmesélték, ha kaptak pl. egy foci labdát karácsonyra...

2013. dec. 23. 18:59
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

12.

Rátapíntott másik pontra.

Nem tudok tisztelni olyat, aki nem ember a pénze mögött.

Viszont nagyon tisztelem azt, aki teremtette magának ezt a jólétet, gürizett érte, még akkor is tisztelem, ha egyébként emberileg nem birnám elviselni.

2013. dec. 23. 19:00
 15/33 anonim ***** válasza:
49%
focilabda és motor között óriási különbség van!
2013. dec. 23. 19:01
 16/33 anonim ***** válasza:
Nem az értéke a lényeg, hanem hogy mind a 2 hencegés...
2013. dec. 23. 19:03
 17/33 anonim ***** válasza:
Tévedsz!Az érték a lényeg mert a többiek mind egy szinten kaptak,focilabda,társasjáték stb..Te meg előállsz azzal,hogy motor.
2013. dec. 23. 19:05
 18/33 A kérdező kommentje:
11. válaszoló, ismerős a helyzet. Én pl. sok mindent inkább elhallgatok. Nem akarok megfelelni senkinek, de azt sem akarom, hogy pocskondiázzanak. Így is megteszik, anélkül, hogy hencegnék bármivel is. Ellenségek mindig lesznek, de nem kell velük foglalkozni.
2013. dec. 23. 19:08
 19/33 anonim ***** válasza:

18 nem érted?

Nem azzal van baj,hogy gazdag vagy.Hanem azzal,hogy nem dolgoztál meg érte,és úgy villogsz.

Alapból nem utálnak.Csak azért ha olyan vagy mint a 11. válaszoló.

Aki most nagyon felbosszantott.

2013. dec. 23. 19:10
 20/33 anonim ***** válasza:
56%

#11 vagyok

Nagyon sajnálom, hogy a barátaim nem tudnak elfogadni így... nem fogom kidobni a pénzem, mert nekik szúrja a szemét, ahogy hazudni sem fogok, hogy hát én is csak 1 sálat kaptam... Egy barát örül a sikereidnek, és nem irigykedik rád. Amúgy az még a sulis korszakomba volt, most már dolgozom, és én magam veszem meg a dolgaim, a saját pénzemből.

(kaptam egy PM-et a nemem illetően. Válaszom hogy nem, fiú vagyok)

2013. dec. 23. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!