Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, milyen okkal gondoltát...

Lányok, milyen okkal gondoltátok már meg magatokat ha egy fiút visszautasítottatok?

Figyelt kérdés

Lányok, milyen okkal gondoltátok már meg magatokat ha egy fiút visszautasítottatok?

Akármilyen reménytelen helyzet érdekel :)

2013. dec. 23. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én még sose gondoltam meg maga. - ez nem olyan gyakori azért. Te se szereted megenni azt, ami nem ízlik.

ellenben akkor lehetséges, ha az adott lány mondjuk lesüllyed, kevés önbizalma lesz, és szüksége lesz valakire aki tápolja, de nem értem melyik férfi akar ilyen szerepbe tetszelegni?

2013. dec. 23. 00:34
 2/7 anonim válasza:
Mert nem vonzodtam hozzá...vagy mert nem tetszet....vagy nagyon nyomulos volt...
2013. dec. 23. 00:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem most barátnőm csinálta ezt. Azért csinálja mert kapcsolatfüggő és mindenképpen kell neki valaki aki törődik vele. Ha majd talál jobbat, kidobja.
2013. dec. 23. 06:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolják meg magukat, szinte soha!
2013. dec. 23. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak egyszer volt ilyen és még mindig bánom.

Volt egy srác egyszer bevásárlás közben ismertem meg. A táskám beleakadt az ő kocsijába és elég mókás volt mire ki bogóztuk, közben jókat röhögcséltünk :) Kedves srác volt, szimpi volt nekem, így amikor másodszor egymásba botlottunk, 1 sorba álltunk be akkor csomót beszélgettünk, majd kifele menet meghívott egy fagyira :)

Nyár volt éppen elfogadtam az ajánlatát, mivel én sem siettem ő is ráért beszélgettünk vagy 1 órán át. Majd elkérte a számom :) Én megadtam neki jól összebarátkoztunk, nagyon közvetlen bár félénk de rendes srác:)

Pár nappal később randira hívott nagyon jól éreztük magunkat, csatlakozott a baráti társaságomhoz is jól kijöttek egymással és még a mai napig is így van.

Sokat randiztunk volt ölelés, csók :) de nem volt az esetem a srác, nem mondom meg miért, de sajnos nagyon megbántottam vele mert reménykedett abban hogy én elfogadom őt. Nem nagyon volt még nővel eddig, jó volt már előttem 2 barátnője de azok csak játszottak vele :S

Amikor vissza utasítottam az eszem meg a szívem azt súgta hogy adjak neki esélyt, folyton rá gondoltam, folyton róla álmodtam, szerelmes lettem :S Amikor felhívtam hogy jöjjön ki velem egy picit beszélgetni akkor jött, és egyből könnyes szemmel bevallottam hogy mit érzek és mégis szeretném őt. De nem adott nekem esélyt, nagyon megbántottam és ugye félt attól hogy megint kihasználják őt.

Azóta összejött az egyik barátnőmmel, én hoztam őket össze, jó haverok vagyunk a sráccal én még mindig szeretem egy picit így 1 év után is :S De boldog így békén hagyom, ő is össze akart hozni egy haverjával de nem jöttünk össze mert még mindig őt szeretem sajnos :S

Persze most van egy udvarlóm akivel alakul valami, talán vele összejövünk de sajnos távolság nagy úr és csak 2 hetente tudunk találkozni :S De nagyon szeretnék vele összejönni mert hasonlít a srácra akiért annyira odavoltam és még vagyok is egy picit.

2013. dec. 25. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:

* szipp *

HÁT EZEN ELSIRTAM MAGAM

amúgy nem értem, miért csinálta ezt a fiú... mondjuk mi pasik, jól be tudunk sértődni :S

2013. dec. 25. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát én valakit így élből visszafogadnék, de őt azért utasítottam vissza, mert elmondta, hogy nincs túl a volt barátnőjén, és én ezt nem bírtam elviselni.

Ha most felhívna, hogy már túl van rajta, azonnal visszafogadnám.

Amúgy, ha valaki nem tetszett, olyan még nem volt, hogy utólag valahogy megtetszett volna, és megbántam volna.

2014. ápr. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!