Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti tényleg ennyire ne...

Lányok, ti tényleg ennyire ne vagytok képesek vonzódni egy gizda, alaacsony fiúhoz? Na és arra nem gondoltatok még, hogy csak azért gizda, mert nagyon szegények és nincs pénzük rendes étkezésre?

Figyelt kérdés
Mert nálam ez van, csak szégyellem és titkolom, próbálom rendes, pénzes gyereknek tűnni. Mert, ha lenne rendes kajálásra lehetőségem én kigyúrnám magam meg minden, mert alig 50kilósan úgy látszik a lányok emberszámba sem vesznek egy fiút. Ja főleg, hogy még alacsony is vagyok.
2013. szept. 4. 22:00
 1/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok,de attól hogy még "szegény"vagy attól még megcsinálhatsz napi 150 felülést 50 fekvőt... Hidd el ha kockahasadlesz megnő az önbizalmad ráadásul be jön a nőknek.:D
2013. szept. 4. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem egyik se zavar, ha szép haja van és szép arca. Sőt, nekem nem is nagyon volt nálam magasabb, és 60 kg-nál több fiúm, de inkább 55-60 közötti. Nekem meg az a kellemetlen ebben, hogy néha a szép arcú, vékony fiúk nem mernek közeledni, helyette a nagy melákok környékeznek meg. 180 cm, 90 kg izom, ami nem tetszik. Azért teszik, mert állítólag magas, csinos, szép nő vagyok és úgy gondolják, jobban illenének hozzám, mint egy kicsi cuki fiú.
2013. szept. 4. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
1. Nem jön be a nőknek. Több barátnőm is azért dobta a pasiját, mert az nagyon kigyúrta magát. Jó, az én ízlésem szélsőséges, de egy nagy tévhit, hogy a minél nagyobb darab kell. Én járok sportolni, látom a sok kondizó fiút, azt is látom, amikor egy vékony, helyes lelép a csajokkal.
2013. szept. 4. 22:06
 4/10 A kérdező kommentje:
1-es, szoktam ilyet csinálni otthon, de nem érted, tömeget nem növeli meg, már pedig a lányoknál ez alényeg, a látvány, hogy lássák, nekik mekkora nagy darab pasijuk van. Egy magamfajt gizda fiú meg úgyis esélytelen, inkább nem is próbálkozom mostanság, már kb. másfél éve a lányoknál, mert úgyis csak elutasítanak megaláznak. Neten szoktam ismerkedni, mert ott legalább lehet titkolni a külsőmet egy ideig. Legutóbb is csak úgy tudtam talini egy lánnyal, hogy nem látott képet rólam, így meg nem volt nehéz megcsókolni, de aztán ő is összejött egy fiúval én meg nem kerestem többet.
2013. szept. 4. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor a sok melák izomagy miért szidja folyton ezeket? :)

[link]

Na meg az ilyenek fotóját like-olják több százan, durva példa, de gondolj bele, 60 kilónál nem többek.

2013. szept. 4. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Errefelé a legjobb csajoknak ilyesmi alkatú fiújuk van. Az arcod milyen? Az arc számít! :)

[link]

2013. szept. 4. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:
2. válaszolóval egyet értek!
2013. szept. 4. 22:17
 8/10 anonim válasza:
Inkább legyél metroszexuális és csináltass valami jó frizurát, az se számít ha szegény vagy. A kigyúrt test már csak a buta plázacicákat vonzza, őket is a divat miatt. Na jó, nem muszáj hajat vasalni, de az igényesség, ápoltság, kicsit divatos ruha, ehhez egy normális benső szerintem nyerő lehet.
2013. szept. 4. 22:18
 9/10 anonim válasza:
1-esnek üzenem, felülés nélkül csináltam kockahasat, leseszarták a lányok, basztak rá nagyívbe, én se vagyok egy vastag gyerek, kaján ember ne spóoljon, a cigi meg a pia az mehet a francba, de kaja legyen.... szóval van kockáshasam, oszt nemér semmit, ha nem vagy nagydumás, akkor még dagatt szarként is több csajom lehetne :S egyse volt még, csak azért mondom
2013. szept. 4. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:

A legnagyobb baj az aranyos, cuki pasikkal, hogy sokszor hiába kellenének a lányoknak, ők mindenáron nagyok és erősek akarnak lenni. És nem azért, mert az kell minden nőnek, hanem mert nem fogadják el magukat. Nekem is volt egy ilyen, tele komplexusokkal, rajtam akarta "leverni" (nem szó szerint), mindig nekem akarta bizonygatni, mekkora férfi ő valójában.

Ezért hagytam ott, mert én meg pont nem az a típus vagyok, aki a nebáncsvirágot akarja játszani, vagy az alárendeltet. Na, ennyiből talán jobb lenne egy nagyobb darab pasi, hátha az elégedett lenne magával és nem piszkálna engem se.

De hát azok meg nem tetszenek, nekem túl vastag a karja, a dereka, nem esztétikus.

2013. szept. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!