Lányok, ti tényleg ennyire ne vagytok képesek vonzódni egy gizda, alaacsony fiúhoz? Na és arra nem gondoltatok még, hogy csak azért gizda, mert nagyon szegények és nincs pénzük rendes étkezésre?
Akkor a sok melák izomagy miért szidja folyton ezeket? :)
Na meg az ilyenek fotóját like-olják több százan, durva példa, de gondolj bele, 60 kilónál nem többek.
Errefelé a legjobb csajoknak ilyesmi alkatú fiújuk van. Az arcod milyen? Az arc számít! :)
A legnagyobb baj az aranyos, cuki pasikkal, hogy sokszor hiába kellenének a lányoknak, ők mindenáron nagyok és erősek akarnak lenni. És nem azért, mert az kell minden nőnek, hanem mert nem fogadják el magukat. Nekem is volt egy ilyen, tele komplexusokkal, rajtam akarta "leverni" (nem szó szerint), mindig nekem akarta bizonygatni, mekkora férfi ő valójában.
Ezért hagytam ott, mert én meg pont nem az a típus vagyok, aki a nebáncsvirágot akarja játszani, vagy az alárendeltet. Na, ennyiből talán jobb lenne egy nagyobb darab pasi, hátha az elégedett lenne magával és nem piszkálna engem se.
De hát azok meg nem tetszenek, nekem túl vastag a karja, a dereka, nem esztétikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!