Lányok, volt már olyan, hogy visszautasitottatok egy fiút, de meggondoltátok magatokat?
Lányok, volt már olyan, hogy visszautasitottatok egy fiút, de meggondoltátok magatokat?
Mennyi idő múlva? Miért? Hogy adtátok a fiú tudtára?
Egyszer volt már ilyen.
Egy nagyon kedves sráccal kezdtem el ismerkedni aztán randira hívott.
Először csak azt hittem barátkozni akar mert hát elég nagydarab volt mármint kövér de olyan aranyosnak, jó fejnek tűnt. A randinkon is nagyon sokat kaptam tőle, szeretetet, törődést, hihetetlen miket tudott a srác, nagyon jól elbeszélgettünk, és rengeteg közös volt bennünk.
Persze először naiv voltam a dolgok iránt csak a külsőt láttam és a belső valahogy nem esett le, akkor a 3. randinkon megcsókolt és átölelt, nagyon élveztem, de elutasítottam őt. Szegény nagyon le volt törve.
Utána napokig nem keresett engem se fb-n se telefon semmi, majd ráírtam de csak egyszavas válaszokat adott, szinte semmi életkedve nem volt szegénynek.
De aztán valahogy le elgondolkodtam és egyre többet járt rajta az agyam, a kedvességei, a beszélgetéseink, a csókja, az ölelése, a finom illata mert nagyon jó megjelenésű volt ezt hozzá kell tenni. Egyszerűen szerelmes lettem belé. Majd egyszer egy közös ismerősömet megkértem hogy hívja el őt valahová, és ne menjen el hanem én megyek helyette mert beszélni akarok vele, és a srác annyira megharagudott rám mert sajnos elég durván elküldtem őt a fenébe biztos nem jött volna.
De aztán elmondtam neki a dolgokat mit érzek valójában és bocsánatot kértem tőle, szinte már majdnem bőgtem annyira rossz volt nézni ahogyan magába zuhant miattam de láttam rajta hogy jól esett neki amit mondtam. Aztán elment majd 2 nap után felhívott hogy menjek le a házunk elé mert arra járt és szeretne mondani valamit.
Amikor leértem láttam hogy mosolyog rám majd magához rántott megölelt, megcsókolt és mondta hogy gondolkozott a dolgokon és rájött hogy ő is még ugyanúgy szerelmes belém és már megnyugodott és szívesen járna velem.
Persze így utólag már csak nevetünk ezen így több mint két év eltelte után, de még mindig dúl a szerelem, jobban megismertük egymást, és rájöttem hogy nekem az ilyen fajta srácok kellenek, és nem a külső az ami számít, sokszor a belső többet ad. És mondogatom a barátnőimnek hogy mindig adjanak esélyt olyan srácoknak akik nem pont az ideáljuk mert könnyen lehet hogy a nagy őre találnak így.
5-ös. Gratu nektek.
Szép a történeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!