Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha visszautasitottatok...

Lányok, ha visszautasitottatok valakit azért, mert volt épp pasitok, de elváltak útjaitok, megkerestétek az illetőt?

Figyelt kérdés
Tehát valaki azt mondja, hogy többet szeretne, de nem tudhatja, hogy foglaltak vagyok. Majd szétmentek... kerestétek már meg azt, aki bevallotta a dolgokat? Vagy legalábbis mondtátok neki, hogy "szakitottunk..."
2013. aug. 18. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Ha kapcsolatban vagyok, és egy harmadik próbálkozik, akkor onnantòl kerülöm az illetőt, hiszen ez senkinek sem jó így. És mivel kerülöm, megszűnik köztünk a beszélgetés is, tehát nem mondanék neki semmit. Mellesleg 2-3 év után (persze ez csak az én példám) remélhetőleg összeszedett már valaki mást.
2013. aug. 18. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Na ennyit a nagy női romantikáról...
2013. aug. 18. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, ha megtudta megtudta, ha nem akkor nem.
2013. aug. 18. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem keresném meg.
2013. aug. 18. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem
2013. aug. 18. 20:30
 6/7 A kérdező kommentje:
és amúgy miért nem? Mégha szimpi is volt az illető, akkor sem?
2013. aug. 18. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Picit hasonló helyzetben vagyok, csak nekem már azután tetszett meg valaki, hogy szétmentünk a férjemmel, de még együtt laktunk (logisztika maitt). Nem tartottam volna korrektnek ha elkezdek randizgatni, amíg együtt lakunk, így nem csaptam le a labdát a másiknál. Most már szabad lenne a pálya, de most meg nem találom sehol bszus :D
2013. aug. 20. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!