Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már olyan, hogy tetszett egy lány, de aztán meggondoltátok magatokat, mert az véleményetek szerint megváltozott?

Figyelt kérdés
Volt egy srác, akivel nagyon jóban voltunk, és így utólag belegondolva többet szeretett volna. Nagyon sok fiúbarátom van, akik tényleg csak barátok. Utólag kiderült, hogy ő azt hitte együtt vagyok egyikükkel. Mióta elmondtam neki, hogy nem járok a sráccal(facebookon mondtam, sajna nem láttam az arcát)sokkal normálisabb lett velem. Még mindig nem olyan, mint volt pár hónapja, de sokkal jobb. Szerintetek van még esélye ennek a dolognak?
2013. júl. 11. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Aha, de még hányszor... A lány szép volt, aztán amikkor jobban megismmertem rájöttem, hogy egy agyatlan, hülye liba. :D
2013. júl. 11. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Persze hogy van ilyen, sőt én mindenkivel barátkozom. Ennek előnye, hogy szinte mindenkit ismerek, népszerűség stb. Hátránya, hogy tapadnak rád olyan emberek is, akiktől később rosszul vagyok, pedig az elején azért barátkoztam vele, mert szimpatikus volt.

Aztán valami miatt megutáltam. Ezért sem szeretek már rögtön barátkozni, legyen az fiú vagy lány. Kívülről szemlélek mindenkit, és ha egy hosszabb idő után se neheztelek rá, akkor elkezdek barátkozni, mert kb 70%-ban akik a haverjaim, azokra kezdek neheztelni.

A másik dolog, én is jobban kijövök a lányokkal, ezért sok lánnyal tartok haveri viszonyt. Ennek hátránya persze az, hogy ha egy lány tegyük fel közeledne felém, nem fog, mert mit lát, hogy folyamatosan körbe vagyok véve bizonyos lányokkal, akkor jogosan feltételezi, hogy nekem valamelyikük tetszik, azért vagyok mindig a társaságukban.

Szóval így nem a 0-ról indulsz, hanem kicsit lejjebb. Ezért nekem sosem volt sikerem a csajozással a suliban, mert ott látják, hogy folyamatosan bizonyos lányok társaságában vagyok, de ha mondjuk elmegyek szórakozóhelyre, akkor sokkal könnyebb dolgom van a csajozással, könnyebben is közelednek felém.

2013. júl. 11. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
viccelsz?! Persze hogy volt ilyen.
2013. júl. 11. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
2. teljesen megértelek, én is ilyen vagyok....mondjuk ő nem ilyennek tűnt, de hát ki tudja :D
2013. júl. 11. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:

A fordított esetben is igaz.:D

Volt egy srác, akivel eleinte közösen szimpatizáltunk, aztán egyik napról a másikra "elfelejtett". Na akkor mondtam, hogy kösz, nekem ilyen nem kell.

2013. júl. 12. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
volt ilyen, de forditva is, abból viszont jóval nagyobb dolog lett.
2014. febr. 1. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!