Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti beleszeretnétek egy srácba akit először visszautasítottatok? Ha igen, miért?
Előfordulhat.
A legfontosabb: amit elutasításnak vettél, valószínűleg nem a személyednek, hanem a viselkedésednek, a közeledésed módjának szólt!
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Az elutasítás konkrétan az érzelmeim bevallása után következett...
Ezután a barátja maradtam, de én még mindig többet szeretnék, mint csak a barátja lenni, ezért tettem fel a kérdést, hogy esetleg nála is kialakulhatna-e az az érzés, amit én táplálok felé
Magyarul: egy lány visszautasított, de te azért még reménykedsz, hogy hátha időközben beléd zúgott? Háttöö.. Mérget azért ne vegyél rá.
(Ha meg mégis, és egyértelmű a közeledése, akkor engedd közel magadhoz, és aztán utasítsd vissza te. A bosszú ilyenkor annnnyyyira jól tud esni. :) Ha elgyengülsz és kimutatod, hogy még mindig tetszik neked, megint pofára fog ejteni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!