Szerintetek van ennek a megállapításnak jogalapja, miszerint a csinos (akik megtehetik, hogy válogatnak) 10-en éves csajokat szinte csak a külső érdekli, míg a csinos 20-on éves lányok pedig?
...akkor állnak veled szóba, ha jól teljesítesz, anyagilag jól állsz és kiemelkedő vagy valamiben?
csak azért kérdem, mert nekem sajnos ez a tapasztalatom, pont a két korosztály fordulóján vagyok és akármelyiknél próbálkozok ezekbe a falakba ütközöm, talán túl jó csajoknál próbálkozom, nem tudom...
"De hát ugye nehéz elhinni, hogy nem olyan szörnyű a világ, mint ahogy azt elképzelitek."
24 éves vagyok, egy nőnek a mai világ fenékig tejfel, mert semmiért nem kell megdolgoznotok, minden ingyen az öletekbe hullik, én férfiként ezt nem mondhatom el. Nekem minden véres veríték, és igenis látom amit látok, nagy ívben tesztek a férfi belsejére, max annyi számít, hogy legyen domináns bunkó, ha ez megvan, akkor még nézzen ki jól, és ő a tökéletes pasi. Ezt látom magam körül, mindenhol ez megy és szinte mind ezt csináljátok. Szóval ne álltas engem!
"de emberek, most eleve a csajok felső 20-25%-ról beszélünk kb. nekünk, fiúknak sem jön be sok lány és eleve nem kezdenénk azzal aki nem tetszik,"
Ez részben igaz, de nekem tíz lányból hét tetszik. Szerintem ez jó arány, amit nem tudok elviselni az a kövérség, mert igénytelen. Egy nő esetében meg kb. legyél adonisz különben nem vagy számára ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!