Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Merre lehet megismerni olyan...

Merre lehet megismerni olyan lányokat akik…?

Figyelt kérdés

A válasz adást IQ szinthez kötöm! Csak 110 felett!

Jól néznek ki. (Magas, nem túl sovány, nem kövér, szép arcú, feher bőrű)

Szingli.

Nem parti állat.

Adj isten egyetemista.

Manapság sajnos ki kell kötni hogy hetero...

És 18-22-körül vannak.

Neten még nem mertem hiszen simán átverhetik az embert. Élőben meg túl "gyáva" vagyok, nem merek megszólítani egy lányt se, mert félek a nemleges választól, továbbá hogy megijesztem az adott lányt, (nem nem olyan csúnya, hanem olyan magas) :) volt már barátnőm is, de ez nem változtatott a tényen, hogy miután szakítottunk továbbra is ugyan úgy félek a csajoktól mint előtte. 20/F

2013. dec. 13. 01:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

és vajon te mit adsz cserébe?

töketlenségen kívül, mert az már megvan....

2013. dec. 13. 11:52
 32/37 anonim ***** válasza:
schönerz? :D csak ha már villanykaros vagy :D csak hogy 1024 lány lakik ott...(2 a tizediken :D)
2013. dec. 13. 14:52
 33/37 A kérdező kommentje:

Amit leírtam feltételnek, azt azért írtam mert én is rendelkezek ilyen tulajdonságokkal, tehát valós elvárás hogy rosszabbat nem szeretnék. Plusz nem szoktam inni, megcsalni, és mostmár papucs se vagyok :)

Amúgy nem kolis vagyok hanem budapesti. Meg ott nincs túl sok csaj legalábbis olyan akinek nincs pasija. De ha bele gondolsz akkor ott eléggé könnyen talál magának pasit az ember lánya.

2013. dec. 13. 15:22
 34/37 anonim ***** válasza:
a legtöbb apa többnyire félti a lányát minden pasitól :D
2013. dec. 13. 15:28
 35/37 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, írj egy üzit! :)

19/L

2013. dec. 20. 18:11
 36/37 anonim válasza:
van egy hely, ahova a kidobók csak ezeket a csajokat engedik be. ez a " szép, okos, szolid, szingli, egyetemista csajok krimója" nagyon jó hely. Pesten a L. kerületben van.
2014. jan. 3. 19:11
 37/37 anonim válasza:

XD nincs mit, adtam egy tippet, ott sok jó csaj van. keresd fel a helyet. Ha nem teszed, azzal csak veszíthetsz, és... fiatalabb sajnos te sem leszel.

Amúgy én is hasonló lányokat kerestem, és itt találtam.

2014. jan. 4. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!