Fiúk ti azokat a lányokat is szeretitek megismerni akik rendesen öltöznek és nincs kint mindenük?
Figyelt kérdés
mert én rendesen öltözöm és nem akarok p**sásan öltözni :/2013. nov. 17. 17:18
1/17 anonim válasza:
igen én pl. bár ehhez két ember kell
6/17 anonim válasza:
Természetesen, sőt inkább ezeket a lányokat!:)
7/17 anonim válasza:
Ha mindenképp csak megdugatni akarod magad, akkor öltözz kirívóan, mint ahogy a cicababák.
Ha barátnő jelölt szeretnél lenni, akkor normálisabban, de azért még lehetsz csinos. Ha jó ízlésed van úgy is eltudod dönteni, hogy melyik ruha kirívó, vagy ízléses, és melyik nem.
8/17 anonim válasza:
Hacsak nem apáczásan viselkednek és nem ilyen magukba forduló stréberek, akkor többet ér a szemembe minden pi.sánál ;-) csak akkor neked sem a páwák között kellenne keresgélned.
9/17 anonim válasza:
Azt nem tudom a fiúk mit szeretnek, de a férfiak csakis az ilyen nőket szeretik megismerni. A többi legfeljebb időtöltésre jó.
10/17 anonim válasza:
Nekem nincsenek előítéleteim.Az én szememben rendesen öltözve is pi.sa vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!