Merre lehet megismerni olyan lányokat akik…?
A válasz adást IQ szinthez kötöm! Csak 110 felett!
Jól néznek ki. (Magas, nem túl sovány, nem kövér, szép arcú, feher bőrű)
Szingli.
Nem parti állat.
Adj isten egyetemista.
Manapság sajnos ki kell kötni hogy hetero...
És 18-22-körül vannak.
Neten még nem mertem hiszen simán átverhetik az embert. Élőben meg túl "gyáva" vagyok, nem merek megszólítani egy lányt se, mert félek a nemleges választól, továbbá hogy megijesztem az adott lányt, (nem nem olyan csúnya, hanem olyan magas) :) volt már barátnőm is, de ez nem változtatott a tényen, hogy miután szakítottunk továbbra is ugyan úgy félek a csajoktól mint előtte. 20/F
7 Nekem a tesztek szerint 150 felett van az IQ-m. Benn voltam a mensában is. De ha már felhozódott, az egész tesztelési rendszert rém elbaltázottnak és hiteltelennek tartom. Minél összetettebben gondolkozik az ember, annál több helyes választ láthat egy-egy kérdésre, mivel más szempontok is bejönnek, mint a tesztet alkotóknál. Ahhoz, hogy 150 feletti eredményt érj el, inkább kitalálnod kell, mire gondolhattak, nem feltétlenül egyetérteni vele.
Amúgy én nem vagyok ilyen igényes, mint a kérdező, nő létemre abszolút nem zavar, ha egy férfi nem végzett egyetemet, vagy "egyszerűbb" gondolkozású. Fontosabb számomra, hogy emberileg milyen. Na meg a külső, azt sem tagadom, sajnos aki külsőleg nem fog meg, abba képtelen vagyok beleszeretni. Ez a kettő számít, ha megvan, lehet 80 is az IQ-ja (legfeljebb nem vele beszélem meg a kvantumelméletet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!