Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Merre lehet megismerni olyan...

Merre lehet megismerni olyan lányokat akik…?

Figyelt kérdés

A válasz adást IQ szinthez kötöm! Csak 110 felett!

Jól néznek ki. (Magas, nem túl sovány, nem kövér, szép arcú, feher bőrű)

Szingli.

Nem parti állat.

Adj isten egyetemista.

Manapság sajnos ki kell kötni hogy hetero...

És 18-22-körül vannak.

Neten még nem mertem hiszen simán átverhetik az embert. Élőben meg túl "gyáva" vagyok, nem merek megszólítani egy lányt se, mert félek a nemleges választól, továbbá hogy megijesztem az adott lányt, (nem nem olyan csúnya, hanem olyan magas) :) volt már barátnőm is, de ez nem változtatott a tényen, hogy miután szakítottunk továbbra is ugyan úgy félek a csajoktól mint előtte. 20/F

2013. dec. 13. 01:02
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem vedd lejjebb az iq limitet, így nagyon kevés válasz fog érkezni
2013. dec. 13. 01:08
 2/37 anonim ***** válasza:

1-es látszik nálad már megüti a szintet mert a kérdésre sem voltál képes válaszolni.

Kérdező:

Az egyetemek környékén kutakodj!

2013. dec. 13. 01:13
 3/37 anonim ***** válasza:
88%
kettes, ez zseniális, bárcsak nekem is ilyen jó ötleteim lennének
2013. dec. 13. 01:15
 4/37 anonim ***** válasza:
Áruld már el, hogy milyen választ vársz. Biztos van olyan hely, ahol pont az ilyen lányok gyülekeznek.
2013. dec. 13. 01:16
 5/37 A kérdező kommentje:
Jogos legyen 100
2013. dec. 13. 01:17
 6/37 anonim ***** válasza:
Egyetem, könyvtárak, tudományos előadások, de akár még bulikban is, csak ott nem jön le róluk mindez. :)
2013. dec. 13. 01:19
 7/37 anonim ***** válasza:
#5 Látod? Mondtam. Nézd, mennyi jó helyet leírt neked a hatos.
2013. dec. 13. 01:19
 8/37 A kérdező kommentje:
Nos nehéz a helyzetem mert ha a saját egyetememen nézelődik az ember akkor nem talál sokat műszaki egyetemek átka...gondoltam hogy esetleg aulaban de ott tanulni járnak be sőt mivel alapvetőleg kevés a lány és sok a fiú 90%-al van pasija az ottani lányoknak. Ráadásul ne beszéljünk arról a karról ahonnét én jövök :) VIK. Jobb esetben 4-8% lány arány. Bulikban nem igazán találom a helyem gondoltam esetlegesen tudtok valami megbízható helyet vagy oldalt ahol lehet ilyen lányokat találni.
2013. dec. 13. 01:22
 9/37 anonim ***** válasza:

Én bejártam egy főiskolára az unokahúgomhoz minden nap. Tanítóképző volt, tehát több csaj volt, mint fiú. Már vagy másfél hónapja ott voltam szinte minden este és nem találtam olyat, aki kellett. Aztán egyszer csak megláttam egy ismerős csaj barátnőjeként álmaim nőjét.

Mindent elkövettetek ellenem, hogy nem vagyok az esete, meg más tetszik neki, de nem érdekelt. Ugyan nem járt oda minden nap, csak hetente 1-szer felkészítőre, mégis megszereztem magamnak, mert nagyon kellett! Összejöttünk, majd összeházasodtunk és szép családunk van.

Én 24 voltam, ő 20.

Szóval az egyetem és a főiskola nagyon jó ötlet! Szerintem sokaknak bevált.

2013. dec. 13. 01:23
 10/37 anonim ***** válasza:
Kérdező: ha a te IQ-d sem üti meg a százat, akkor miért csak afölöttiek válaszoljanak?
2013. dec. 13. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!