Lehet normális lányokat is megismerni az interneten?
Figyelt kérdés
Normális alatt azt értem, akivel lehet beszélgetni, tud köszönni, volt része nevelésben, és értelmes is, nem csak egy mai üresfejű kislány
Érdekel a véleményetek, a válaszokat előre is köszönöm :)
2013. okt. 25. 23:35
1/17 anonim válasza:
Igen, lehet. Én többet is találtam egy hét alatt (itt)
4/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritkán előfordul. De jobb élőben ismerkedni nem gondolod? :D
5/17 anonim válasza:
Lehet, csak nem érdemes. Tágas a világ, négyszemközt az igazi :)
7/17 anonim válasza:
Lehet. Miért, szerinted a normális lányok nem ismerik az internetet?
8/17 A kérdező kommentje:
A Nem, kihaltunk kommentre az lenne a válaszom
hogy egyrészt nagyon örülök, hogy te annak tartod magad, remélem tényleg így van :)
de sajnos te még csak egy vagy
akkor a nagy többség mára már az, aki nem számít normálisnak? vagy szerintetek milyen lehet az arány?
2013. okt. 25. 23:40
9/17 anonim válasza:
lehet. de ha eleve a kirakott csöcsű pirított ribik képére kattintasz rá társkeresőn, némileg csökken az esélye, hogy ilyen lányt találj. keresni kell.
10/17 anonim válasza:
A normális elég relatív fogalom, hisz kinek mi normális. Egy páwának a r*banc a normális, egy rockernek a rocker és sorolhatnám. A lényeg, hogy megtaláld a te ízlésednek megfelelő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!