Tudnátok segíteni nekem vagy (normális) tippeket adni hogy hogy írjak rá lányokra facen? Mert élőben minden normálisan megy de ha nem írok rá és nem látom sehol sem a csajt úgy sosem fogom megismerni ezért első lépés sajnos a mai világban a facebook.
Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni nekem vagy (normális) tippeket adni hogy hogy írjak rá lányokra facen? mert élőben minden normálisan megy de ha nem írok rá és nem látom sehol sem a csajt úgy sosem fogom megismerni ezért első lépés sajnos a mai világban a facebook...2013. okt. 23. 15:28
1/7 anonim válasza:
Mindig a faszbúk...Telefon is létezik, elkéred a számuk és elhívod randira, és az fb kilőve.
2/7 anonim válasza:
Kérd, hogy meséljen kicsit magáról :) Abból már adódhat egy jó beszélgetés :D
3/7 A kérdező kommentje:
és ha aztmondja hogy mit meséljek akkor valószínüleg off a dolog mi? :)
2013. okt. 23. 15:34
4/7 anonim válasza:
mint az első írja
a fészen nincs metakommunikáció ....ami fontos dolog a másik megismeréséhez
5/7 anonim válasza:
Úgy írj rájuk hogy "I got moniez!"
Egyébként meg felejtsd el a Failbookot, egy selejt oldal az egész.
7/7 anonim válasza:
FÉSZBÚK... -.-
(tipikus facemob téma)
Írj rá, menni fog...
Kezdeményezd a beszélgetést... ne egyszer, de ebből tudni fogja hogy nyomulsz ( de ez nem is baj... ) De szemtől-szemben szerintem jobb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!