Lehet normális lányokat is megismerni az interneten?
Figyelt kérdés
Normális alatt azt értem, akivel lehet beszélgetni, tud köszönni, volt része nevelésben, és értelmes is, nem csak egy mai üresfejű kislány
Érdekel a véleményetek, a válaszokat előre is köszönöm :)
2013. okt. 25. 23:35
11/17 A kérdező kommentje:
Az ilyen egyéneket alapból nem tartom olyannak, akivel pl lehetne beszélgetni egy érdekes könyvből, szóval a szelektálás az nem probléma.
De vannak szép lányok anélkül is, hogy ilyen képeket készítenének magukról. Viszont köztük is sok a nem "normális" (fent leírt értelemben). Szóval köztük pl nem lehet szelektálni
2013. okt. 25. 23:45
12/17 anonim válasza:
Én normálisnak tartom magam, de ez mindenkinek mást jelent, tényleg.
13/17 A kérdező kommentje:
A kérdésben valamennyire körülírtam a normálist, szerintem ez a legtöbbeknek megfelel kb.
2013. okt. 25. 23:55
14/17 anonim válasza:
Igen, csak jól kell szűrni és reménykedni kell, hogy marad is a rostában valami.
15/17 anonim válasza:
Lehet, akár ezen az oldalon is több normális, a gondolatait világosan megfogalmazó lánnyal beszéltem már tartósabban, nem is eggyel. Szóval csak biztatni tudlak.
16/17 anonim válasza:
Jó pénzért bármi lehet, pénz nélkül semmi.
17/17 A kérdező kommentje:
No, pénzzel tényleg sok mindent el lehet érni. De ha azzal érsz el valamit, akkor már alapból nem normális embert ismersz meg, hanem olyat, aki pénzért csinál mindent. És azok az emberek nálam nem számítanak a normális kategóriába.
2013. okt. 26. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!