Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Merre lehet megismerni olyan...

Merre lehet megismerni olyan lányokat akik…?

Figyelt kérdés

A válasz adást IQ szinthez kötöm! Csak 110 felett!

Jól néznek ki. (Magas, nem túl sovány, nem kövér, szép arcú, feher bőrű)

Szingli.

Nem parti állat.

Adj isten egyetemista.

Manapság sajnos ki kell kötni hogy hetero...

És 18-22-körül vannak.

Neten még nem mertem hiszen simán átverhetik az embert. Élőben meg túl "gyáva" vagyok, nem merek megszólítani egy lányt se, mert félek a nemleges választól, továbbá hogy megijesztem az adott lányt, (nem nem olyan csúnya, hanem olyan magas) :) volt már barátnőm is, de ez nem változtatott a tényen, hogy miután szakítottunk továbbra is ugyan úgy félek a csajoktól mint előtte. 20/F

2013. dec. 13. 01:02
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
elittárs.hu, elvileg pont erre lett kitalálva.
2013. dec. 13. 01:43
 22/37 anonim ***** válasza:
16os meglepő
2013. dec. 13. 02:20
 23/37 anonim ***** válasza:
akkor itt a vége? ki fognak tiltani?
2013. dec. 13. 03:16
 24/37 anonim ***** válasza:
Nem, 80% hogy törlik a kommented. Azt szokták tenni.
2013. dec. 13. 03:26
 25/37 anonim ***** válasza:
"saját egyetememen" "aulaban" "megbízható hely" Nem azt mondtad, hogy élőben túl gyáva vagy ismerkedni? Mert ha igazat mondtál, akkor maradnak az internetes társkereső oldalak.
2013. dec. 13. 05:50
 26/37 QueenRavenna ***** válasza:
74%
Majd a természetes szelekció téged is elintéz.
2013. dec. 13. 06:47
 27/37 anonim ***** válasza:
élőben kell próbálkozni és sokat! a nagy számok törvénye alapján egyszer csak találkozol egyel aki ilyen.
2013. dec. 13. 09:21
 28/37 anonim ***** válasza:

Amíg félsz a csajoktól és meg se mered szólítani őket, addig tökmindegy, hány ismerkedésre alkalmas helyet ajánlunk.

Utána viszont rá fogsz döbbenni, hogy az ismerkedés nem helyszínhez kötött.

Én két kitételtől eltekintve (szingli és 18-22) megfelelek a feltételeidnek. És kismillió helyen ismerkedtem már. Például egyetemen, kollégiumban (na jó, mondjuk azt el kell ismerni, hogy egy lánynak ilyen szempontból áldás a vik :))) ), a Balatonon, színházban, koncerten, ikeában, gyrososnál, vonaton... DE fontos megjegyezni, hogy ehhez mind kellett az, hogy akivel megismerkedtem, oda mert jönni hozzám! Ezért gondolom, hogy első körön ezen dolgozz.

2013. dec. 13. 10:15
 29/37 A kérdező kommentje:
Hát igen. Mindehol azt olvasom hogy oda kéne menni a lányokhoz, mert ez a mi feladatunk, de az adott lánynak is lehet pasija főleg ha kicsit szebb és ha megfelel ezeknek a feltételeknek akkor jó eséllyel van pasija. Amúgy valaki írta hogy ő nem köti IQ szinthez az ismerkedést. Nos én se. Én csak a válaszadást kötöttem ahhoz. De így is sikerült pár értékes választ a kedves valaszolóknak.
2013. dec. 13. 11:29
 30/37 A kérdező kommentje:
És természetesen fontos a személyisége is csak azt már elfelejtettem kiírni a kérdésben mert fáradt voltam
2013. dec. 13. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!