Merre lehet megismerni olyan lányokat akik…?
A válasz adást IQ szinthez kötöm! Csak 110 felett!
Jól néznek ki. (Magas, nem túl sovány, nem kövér, szép arcú, feher bőrű)
Szingli.
Nem parti állat.
Adj isten egyetemista.
Manapság sajnos ki kell kötni hogy hetero...
És 18-22-körül vannak.
Neten még nem mertem hiszen simán átverhetik az embert. Élőben meg túl "gyáva" vagyok, nem merek megszólítani egy lányt se, mert félek a nemleges választól, továbbá hogy megijesztem az adott lányt, (nem nem olyan csúnya, hanem olyan magas) :) volt már barátnőm is, de ez nem változtatott a tényen, hogy miután szakítottunk továbbra is ugyan úgy félek a csajoktól mint előtte. 20/F
Amíg félsz a csajoktól és meg se mered szólítani őket, addig tökmindegy, hány ismerkedésre alkalmas helyet ajánlunk.
Utána viszont rá fogsz döbbenni, hogy az ismerkedés nem helyszínhez kötött.
Én két kitételtől eltekintve (szingli és 18-22) megfelelek a feltételeidnek. És kismillió helyen ismerkedtem már. Például egyetemen, kollégiumban (na jó, mondjuk azt el kell ismerni, hogy egy lánynak ilyen szempontból áldás a vik :))) ), a Balatonon, színházban, koncerten, ikeában, gyrososnál, vonaton... DE fontos megjegyezni, hogy ehhez mind kellett az, hogy akivel megismerkedtem, oda mert jönni hozzám! Ezért gondolom, hogy első körön ezen dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!